Uutiset
Katso kuva!

Paljonpuhuva kuva julki Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen ravintolaillasta – näyttelijäkaksikkoa luultiin pariskunnaksi!

20.10.2020 06:04

Toissa viikolla Seiska julkaisi paljon puhuvan suutelukuvasarjan espoolaisen kauppakeskus Sellon parkkihallin uumenissa. Laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann, 52, ja näyttelijä Katariina Kaitue, 53, olivat kuvissa antautuneet tunteiden roihulle Samulin henkilöautossa.

Salamyhkäisyyden ymmärsi, sillä Katariinan vasemmassa nimettömässä komeili vihkisormus hänen suudellessaan Samulia autossa.

Lue lisää: Tässä ovat Samuli Edelmannin ja Katariina Kaitueen kiihkeät muhinointikuvat: paparazzi iski parkkihallissa - citymaasturi lemmenpesänä!

Katariina Kaitue on yhä naimisissa Matti Vänskän kanssa. Pariskunta tosin kaupittelee Espoossa sijaitsevaa luksuslukaaliaan, jonka hintapyyntö on lähes  800 000 euroa.
Katariina Kaitue on yhä naimisissa Matti Vänskän kanssa. Pariskunta tosin kaupittelee Espoossa sijaitsevaa luksuslukaaliaan, jonka hintapyyntö on lähes  800 000 euroa.

Illallinen kulttuuriravintolassa

Seiskan ilmestyttyä lehteen otti yhteyden lukija, joka oli kansijutun myötä äkännyt aikaisempien näköhavaintojensa ajankohtaisuuden. Hän oli nimittäin ollut illastamassa helsinkiläisravintola Elitessä lauantaina 3. lokakuuta.

– Huomasin ravintolaan saavuttuani, että Samuli Edelmann istui nurkkapöydässä. Heti perään hoksasin, että nelihenkiseen seurueeseen kuului myös itse Vesa-Matti Loiri, silminnäkijä aloittaa kertomuksensa Seiskan reportterille.

– Jossain vaiheessa aloin kiinnittää huomiota myös Samulin vieressä istuneeseen vaaleaan kaunottareen. Hänkin näytti jotenkin tutulta, ja kohta tajusin naisen olevan kuuluisa näyttelijä.

Lue myös: Samuli Edelmann taputteli näyttelijäkaunotarta ravintolassa? Nyt puhuu Katariina Kaitue: ”Voisin sanoa kaiken tämän jälkeen…”

Seiskan silminnäkijä oletti yhdessä illastaneen Katariina Kaitueen ja Samuli Edelmannin olevan pariskunta. – Sen verran tuttavalliselta heidän menonsa vaikutti. Mutta luettuani edellisen lehtenne tajusin, etteivät he olekaan!
Seiskan silminnäkijä oletti yhdessä illastaneen Katariina Kaitueen ja Samuli Edelmannin olevan pariskunta. – Sen verran tuttavalliselta heidän menonsa vaikutti. Mutta luettuani edellisen lehtenne tajusin, etteivät he olekaan!

Taputteli hellästi?

Katariinalla vaikutti olevan oikein hauskaa Samulin rinnalla. Kiinnostavia tapahtumia muutaman pöydän päästä tarkkaillut lukija oletti Samulin ja Katariinan olevan pariskunta.

– Uumoilin sitä ääneen myös omalle illalliskumppanilleni, joka ampui olettamukseni alas kertoen Katariinan olevan naimisissa. Yllätyin, sillä aivan vierekkäin istuneet näyttelijät vaikuttivat enemmän kuin ystäviltä.

– Ja eipä siinä sitten kauan mennytkään, kun Samuli jo hellästi taputteli Katariinaa tämän hivuttautuessa Samulin ja ravintolapöydän välistä ilmeisesti vessaan, Seiskalle väitetään.

Lue myös: Koti myynnissä! Samuli Edelmannin kanssa kuherrellut Katariina Kaitue kaupittelee aviomiehensä kanssa taloaan!

Seurueen jatkokuvioita Seiskan lukija ei osaa sanoa.

– He jäivät vielä jatkamaan iltaansa, kun me lähdimme ravintolasta. Kyseessä täytyi olla pitkä illanvietto, sillä mekin istuimme Elitessä sentään 2,5 tuntia, silminnäkijä selostaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!