fbq
Uutiset
02.06.2020 21:45
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Nelonen media, Seiskan toimitus
TIS-Atso
Paljonpuhuva IG-päivitys - Temptation Island Suomen viitoskaudelta tutut Atso ja Lotta erosivat?!
Uutiset
02.06.2020 21:45
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: Nelonen media, Seiskan toimitus

Temptation Island Suomen viitoskaudella ihastuttaneet ja hämmentäneet Atso ja Lotta ovat ilmeisesti laittaneet lusikat jakoon. Atso itse antaa vahvan viitteen suhteen siirtymisestä off-tilaan Instagram Storyssaan. Mies on nimittäin vastaillut seuraajiensa kysymyksiin ja yksi kysymys oli varsin henkilökohtainen.

Se kuului: "Ettekste ollut muuttamassa Lotan kanssa uuteen asuntoon?"

Atso vastaa, että "Kyl me muutettiin ja sit muutettiin erilleen" (+ kummitusemoji) 

Asento - lepo! 

Päivityksissä kiinnittää huomion, että ne on tehty Puolustusvoimien tiloista ja Atsolla on yllään palveluspuku, M05, tuttavallisemmin kurkkusalaatti. Yleisön tiedossa olikin, että ohjelman ulostulon jälkeen vasta noin 20-vuotias Atso sai vaihtaa paratiisisaaren viettelykset metsäleireillä tetsaamiseen.  

Niinpä Atso ajoi tavaramerkkitukkansa pois ja ilmoittautui palvelukseen. Kaikesta päätellen Atso on särmännyt huolella, sillä hän on Instagraminsa perusteella vieläkin intissä. Atson tosin pitäisi näitä aikoja päästä kotiutumaan, joten pian selviää, minkälaiset natsat herralla on kaulassa. 

Muistatko vielä nämä käänteet? 

Temptation Island Suomi – rikkooko sinkku-Paavo Lotan ja Atson suhteen: ”Miten te lähdette saarelta?”

Suhteen tulikoe! Uusi Temptation Island Suomi -pariskunta kärsi hurjasta mustasukkaisuudesta: ”Saatoin suuttua suunnilleen siitä, että Atso lähti ulos”

Katso uusin TIS-Iltarovio! 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »