Katso kuvat!

Paljonkertovat kuvat! Televisiossa morsianta etsivä Maajussi-Lauri ja mysteeriblondi kiihkeissä tunnelmissa Varsinais-Suomen yössä!

Uutiset | 01.10.2019 07:49

Varsinais-Suomen sydämessä komeilevalla Nopperlan tilalla oli viikonloppuna ilo ylimmillään. 1500-luvulle asti ulottuvassa historiallisessa kartanomiljöössä järjestettiin lauantaina Oktoberfestit kuuluisaa saksalaisjuhlaa mukaillen.

– Paikalla oli enimmäkseen varttuneempaa väkeä, mutta joukossa oli muutama vähän nuorempikin. Yksi heistä oli huomattavan leveäharteinen ja jotenkin tutunnäköinen komistus, Seiskalle raportoidaan paikan päältä.

– Tajusimme sitten, että sehän oli Maajussi-Lauri!

Tanssilattialla tapahtui

Kyseessä on 31-vuotias saaristolaisisäntä, joka nähdään parhaillaan MTV3:n supersuositussa Maajussille morsian -ohjelmassa.

Kun Nopperlan Oktoberfesteillä esiintynyt Tauski nousi lauteille, tanssilattialla alkoi tapahtua.

– Huomasimme, miten Laurin viereen ilmestyi näyttävä nainen. Aluksi he rupattelivat jotakin, muttei mennyt kauaakaan, kun he jo tanssivat ja nojailivat toisiinsa, kartanon varjoista kuiskitaan.

Maajussi-Lauri viihtyi Tauskin keikalla tiiviissä tunnelmissa viehättävän vaaleaverikön kanssa.
Maajussi-Lauri viihtyi Tauskin keikalla tiiviissä tunnelmissa viehättävän vaaleaverikön kanssa.

Luonnonkaunis nainen

Silminnäkijämme on täysin vakuuttunut, että kyseessä oli juurikin Maajussi-Lauri.

– Mutta tätä naista en tunnistanut ollenkaan. Itse asiassa katselin myöhemmin kaikki tähän asti telkkarista tulleet Maajussi-jaksot, mutten nähnyt häntä lainkaan ohjelmassa.

Millainen tämä nainen oli?

– Hyvin luonnonkaunis, iloinen ja nauravainen blondi. Ehkä Laurin ikäinen, kenties jopa hieman nuorempi.

– Parilla näytti olevan oikein hauskaa...
– Parilla näytti olevan oikein hauskaa...

"Selvästi sutinaa"

Seiskan syväkurkku muistelee Tauskin aloittaneen tulkintansa noin kello 23 aikaan. Keikka jatkui myöhään yöhön, ja koko sen ajan Lauri ja mysteeriblondi tekivät tuttavuutta toisiinsa.

– Heillä vaikutti olevan hyvin hauskaa keskenään. Pitelivät toisiaan kädestä, halailivat ja nojailivat toisiinsa, Seiskalle vakuutellaan.

Tarina ei kuitenkaan kerro, mihin hellät hetket Tauskin keikalla johtivat.

– Sinne he jäivät vielä kiehnäämään, kun itse lähdin puoli yhden maissa yöllä kotiin. Joka tapauksessa Laurilla ja tällä naisella oli selvästi sutinaa!

... ja he viettivät hyvinkin tiiviisti yhdessä koko illan, silminnäkijä raportoi Seiskalle.
... ja he viettivät hyvinkin tiiviisti yhdessä koko illan, silminnäkijä raportoi Seiskalle.

Kehuja Tauskille

Jos julkkis-maajussin bongaaminen oli iloinen yllätys, myös illan pääesiintyjä jätti itsestään positiivisen vaikutelman. Seiskan silminnäkijä kehuu vuolaasti Raision kultakurkun energistä livevetoa.

– Tauski suoriutui hienosti! Hän oli ihan oikeasti tosi hyvä, ja kaiken lisäksi selvinpäin, baijerilaisbailuista hämmästellään.

– Yleisö otti hänet hyvin hänet vastaan. Tanssilattia oli täynnä ja kovasti tykkäsivät. Ja näkyipä Hennakin olleen keikalla mukana.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!