Katso kuva!
Kimi ja Minttu Räikkönen

Paljon onnea Rianna Räikkönen! Ylpeä isä Kimi julkaisi söpön synttärikuvan - hillitön leikkimönkijä alla!

16.05.2019 15:10

Torstaina 16.5 Kimi ja Minttu Räikkösen kuopus Rianna täytti kaksi vuotta!  Isä-Kimin julkaiseman synttärionnittelukuvan yhteydessä lukee näin:

Kaksi vuotta sitten kello 19:07 Icecube 2 (Jääkuutio kakkonen) syntyi. Paljon onnea Rianna!  Minulla ja isoveljelläsi Robinilla oli rankka päivä sairaalassa silloin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Two years ago at 7.07pm Icecube2 was born. Happy birthday Rianna! Me and Robin had a rough day at the hospital that day.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Minttu Räikkönen kommentoi postausta kolmella sydämellä. 

Kimi Räikkönen on antanut läpi uransa ymmärtää, että hän haluaisi mieluusti pysyä pois julkisuuden valokeilasta ja keskittyä aivan muihin asioihin. Viime vuosina Kimi on ilmeisesti muuttunut hieman julkisuusmyönteisemmäksi, sillä hän on Minttu-vaimonsa lailla valottanut formulaperheen elämää Instagramin välityksellä. 

Oho, Rianna Räikkönen on kasvanut hurjasti – Minttu Räikkönen julkaisi suloisen ystävänpäivän kuvasarjan lapsistaan!

Kimi Räikkönen julkaisi suloisen perhekuvan: Minttu-vaimo ja lapset kannustavat Jäämiestä persoonallisilla paidoilla - kuva!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!