Uutiset

Paljastus Aku Hirviniemen ahdistelukohusta: yöllinen hätäpuhelu toi poliisit Akun kotiin!

23.05.2019 06:37

Suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi, 35, vastasi viime perjantaina Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa syytteisiin kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta.

Syytteen mukaan rikokset ovat tapahtuneet viikonloppuyönä viime kesänä Hirviniemen kotona Riihimäellä.

Syyttäjän mukaan näyttelijä oli kutsunut tapahtuma-aikana vielä 17-vuotiaat tytöt kotiinsa esitelläkseen asuntoaan. Hän oli tavannut tytöt kadulla.

Hirviniemi oli ollut päihtynyt ja kosketellut tyttöjä paidan alta ja housujen päältä takapuolen kohdalta.

Syyttäjän mukaan Hirviniemi oli syyllistynyt kummankin tytön seksuaaliseen ahdisteluun. Hän vaatii teosta Hirviniemelle vähintään 50 päiväsakon suuruista sakkorangaistusta

Oikeudenkäynti määrättiin salaiseksi, eikä viimekesäisistä tapahtumista ole annettu julkisuuteen muuta kuin haastehakemuksessa olleet tiedot.

Suosikkinäyttelijä oli istunnossa väsyneen oloinen. Syyttäjä vaati hänelle vähintään 50 päiväsakkoa, ja oikeus antaa päätöksensä 7.6.
Suosikkinäyttelijä oli istunnossa väsyneen oloinen. Syyttäjä vaati hänelle vähintään 50 päiväsakkoa, ja oikeus antaa päätöksensä 7.6.

 

Ikä paljastui

Haastehakemuksesta ei käy ilmi, kuka teki näyttelijästä rikosilmoituksen, joka lopulta johti syytteisiin seksuaalisesta ahdistelusta.

Seiskan hankkimien tietojen mukaan Hirviniemen asunnolta soitettiin hätäkeskukseen. Puhelun seurauksena poliisipartio saapui näyttelijän Riihimäen-kotiin.

Poliisipartio suoritti paikalta tavatuille tytöille alustavan puhuttelun, jonka seurauksena asiasta on kirjattu rikosilmoitus. Samassa yhteydessä paljastui, että asunolla olleet tytöt olivat alle 18-vuotiaita.

Lue lisää Aku Hirviniemen oikeudenkäynnistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Sami Hernesaho
Kuvat:Seiskan arkisto ja Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!