Hyppää pääsisältöön
Aku Hirviniemen kotiin soitettiin poliisi.

Paljastus Aku Hirviniemen ahdistelukohusta: yöllinen hätäpuhelu toi poliisit Akun kotiin!

Suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi, 35, vastasi viime perjantaina Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa syytteisiin kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta.

Syytteen mukaan rikokset ovat tapahtuneet viikonloppuyönä viime kesänä Hirviniemen kotona Riihimäellä.

Syyttäjän mukaan näyttelijä oli kutsunut tapahtuma-aikana vielä 17-vuotiaat tytöt kotiinsa esitelläkseen asuntoaan. Hän oli tavannut tytöt kadulla.

Lue myös: Tästä Aku Hirviniemeä syytetään: Kutsui alaikäiset tytöt kotiinsa, hiplasi, kosketteli takapuolta

Hirviniemi oli ollut päihtynyt ja kosketellut tyttöjä paidan alta ja housujen päältä takapuolen kohdalta.

Syyttäjän mukaan Hirviniemi oli syyllistynyt kummankin tytön seksuaaliseen ahdisteluun. Hän vaatii teosta Hirviniemelle vähintään 50 päiväsakon suuruista sakkorangaistusta

Oikeudenkäynti määrättiin salaiseksi, eikä viimekesäisistä tapahtumista ole annettu julkisuuteen muuta kuin haastehakemuksessa olleet tiedot.

Suosikkinäyttelijä oli istunnossa väsyneen oloinen. Syyttäjä vaati hänelle vähintään 50 päiväsakkoa, ja oikeus antaa päätöksensä 7.6.
Suosikkinäyttelijä oli istunnossa väsyneen oloinen. Syyttäjä vaati hänelle vähintään 50 päiväsakkoa, ja oikeus antaa päätöksensä 7.6.

 

Lue myös: Syyttäjä vaatii Aku Hirviniemelle sakkorangaistusta – syyte: näyttelijä kutsui alaikäiset tytöt kotiinsa, kosketteli sopimattomasti!

Ikä paljastui

Haastehakemuksesta ei käy ilmi, kuka teki näyttelijästä rikosilmoituksen, joka lopulta johti syytteisiin seksuaalisesta ahdistelusta.

Seiskan hankkimien tietojen mukaan Hirviniemen asunnolta soitettiin hätäkeskukseen. Puhelun seurauksena poliisipartio saapui näyttelijän Riihimäen-kotiin.

Poliisipartio suoritti paikalta tavatuille tytöille alustavan puhuttelun, jonka seurauksena asiasta on kirjattu rikosilmoitus. Samassa yhteydessä paljastui, että asunolla olleet tytöt olivat alle 18-vuotiaita.

Lue lisää Aku Hirviniemen oikeudenkäynnistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Sami Hernesaho
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!