Katso kuva!
Lauri Tähkä

Paljasta pintaa -varoitus! Lauri Tähkä hikisenä yläkroppa paljaana: "Lisää paidattomia kuvia, kiitos" - katso!

06.06.2019 10:33

Suomalaisen musiikin kermaan kuuluva Lauri Tähkä, 45, on tällä hetkellä kuvaamassa Hirvensalmella kymmenettä Vain Elämää -ohjelman kautta muiden tähtien kanssa. 

Lue myös: Jättiyllätys Vain Elämää -tähdissä! Elastisen lisäksi mukana myös toinen suosikkiräppäri - katso!

Tuoreen Instagram-päivityksen mukaan urheilullinen Lauri ei ole unohtanut liikunnan tärkeyttä edes kuvausten aikana. Hän julkaisi kuvan, jossa juoksee hikisenä  maantiellä. 

Kympin lenkki ennen aamupalaa. Helteet hellii ja asvaltti hehkuu. Upeat tunnelmat, ei voi muuta todeta, Lauri kirjoittaa kuvan yhteyteen. 

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.)

Laulajan fanit ovat intoutuneet kommentoimaan artistin kuvaa. 

- Jäbä on kuin papu, seuraaja kirjoittaa. 

Hengessä mukana lenkillä ja muutenkin ja tilaus lisää paidattomia kuvia kiitos. Ihanaa päivää sulle(teille) sinne, toinen seuraajista kirjoittaa. 

Vappailla markkinoilla? 

Lauri (Oikealta nimeltään Jarkko Suo) on tiettävästi sinkkumies tätä nykyä, sillä hän haki avioeroa tämän vuoden helmikuussa.

Hän avioitui lääkärirakkaansa kanssa vuoden 2017 juhannuksena muutaman vuoden seurustelun jälkeen. Liitto loppui jo runsaan vuoden jälkeen, kun pariskunta jätti yhdessä avioerohakemuksen elokuussa 2018.

Lue lisää: Lauri Tähkä jätti avioeron toisen vaiheen hakemuksen käräjäoikeuteen – pika-avioliitolle lopullinen tuomio!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!