Uutiset

Pako-sarjan päätähti tuli kaapista vastalauseena homolaille!

22.08.2013 13:32

Huippusuositun Pako-sarjan päätähti Wentworth Miller on ilmoittanut julkisesti olevansa homoseksuaali. Seksisymbolin mainetta kerännyt Wentworth päätti tulla kaapista vastalauseena Venäjän homovastaiselle hallitukselle. Venäjä nousi vastikään otsikoihin kieltämällä "homopropagandan".

Pietarin kansainvälisille elokuvafestivaaleille kutsuttu Wentworth lähestyi festivaalien johtajaa Maria Averbakhia julkisella kirjeellä:

- Arvoisa rouva Averbakh, kiitos ystävällisestä kutsustanne. Olen aiemmin nauttinut Venäjän-vierailuistani ja minulla on myös venäläisiä esi-isiä, joten vastaisin kutsuun mielelläni kyllä. Kuitenkin, homomiehenä, joudun vastaamaan ei, Wentworth muotoili.

"Venäjän hallituksen asenne vaivaa minua"

Näyttelijä jatkoi kritisoimalla Venäjän hallitusta.

- Minua todella vaivaa Venäjän hallituksen tämänhetkinen asenne homomiehiä ja -naisia kohtaan, ja se, miten heitä kohdellaan. Tilannetta ei voi hyväksyä, enkä voi hyvällä omallatunnolla osallistua juhlatilaisuuteen, jota isännöi valtio, jossa kaltaisiltani ihmisiltä systemaattisesti kielletään heidän perusoikeutensa elää ja rakastaa vapaasti.

Wentworth päättää kirjeensä toivomukseen asioiden muutoksesta.

- Ehkä, kun ja jos olosuhteet paranevat, olen vapaa tekemään toisenlaisen päätöksen. Siihen asti, Wentworth Miller.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!