Päihteitä pöydällä! Suomalaisnainen yhteisestä yöstään Jukka Hildénin kanssa: Tilanne oli outo ja sekava!

Uutiset | 01.11.2020 07:03

Tuoreimmassa Seiskassa julkaistiin suomalaisnaisen kohutilitys, joka kertoi päätyneensä viettämään yhteisen yön Duudsonit-ryhmän keulahahmo Jukka Hildénin, 40, kanssa Los Angelesissa kaksi vuotta sitten.

Lue lisää: ”Alaston Jukka Hildén ilmestyi eteeni!” Suomalaisnainen vietti yhteisen yön Duudsonit-tähden kanssa – kohutilitys Seiskassa!

Jukkan kanssa läheiseen kanssakäymiseen päätynyt suomalaisnainen ei halua esiintyä tässä jutussa omalla nimellään, joten kutsumme häntä ”Janeksi”.

Seiska on nähnyt Jukan ja Janen väliset viestit. Viesteissä Jane pyytää Jukkaa toistuvasti bisneslounaalle. Jukka ei kiireisiinsä vedoten saa tapaamista sovittua, kunnes yllättäen ilmoittaa Janelle illalla seitsemäs kesäkuuta 2018, että drinkit illallistapaamisen jälkeen voisi onnistua.

– Olin tämän viestin saatuani jo valmiiksi ulkona ystävättäreni kanssa, niin päätin suostua Jukan tarjoukseen.

Lue lisää: Chachi-rakas poissa kotoa! Näin suomalaisnainen päätyi viettämään yhteisen yön Jukka Hildénin kanssa – ”Häpeän päätöstäni!”

Viesteistä paljastuu, että Jukalla on heti hyvin flirttaileva ote päällä, eikä hän tunnu edes muistavan, mistä Janen kanssa oli tarkoitus puhua. Jane kehottaakin Jukkaa menemään nukkumaan ja toistelee miehelle, että aikoo viettää iltansa sittenkin ystävättärensä kanssa.

Viestittely jatkuu illan mittaan kuumana, ja molemminpuolinen flirttailu kiihtyy. Lopulta Jukka kutsuu Janen asunnolleen.

Los Angelesissa syntynyt Jane on varttunut Suomessa. Janen mukaan hän yritti saada töitä Jukan kautta. – Ystäväni sanoi, että Jukkaan olisi hyvä tutustua, Jane muistelee.
Los Angelesissa syntynyt Jane on varttunut Suomessa. Janen mukaan hän yritti saada töitä Jukan kautta. – Ystäväni sanoi, että Jukkaan olisi hyvä tutustua, Jane muistelee.

Koiranpentukin vastassa

Janen päätöstä lähteä asunnolle edesauttaa se, että Jukka lupaa tarjota neidille drinksujen ohella marihuanaa. Kannabis on Kaliforniassa laillista.

– Hyppäsin uberiin ja menin Jukan luokse. Jukka oli asunnolla minua vastassa pienen koiranpennun kanssa.

Janen mukaan Jukka pyysi hänet sohvalle istumaan.

– Olin juonut, mutta myös Jukka oli päihtyneen oloinen.

Vaihdettuamme pari sanaa Jukka meni hakemaan juotavaa keittiöstä. Kun Jukka tuli takaisin, hän oli riisunut itsensä alasti.

– Tilanne oli outo ja sekava. En halua mennä yksityiskohtiin, mutta en minä häntä poiskaan tönäissyt.  

Jane ei halua kuvailla toimittajalle tapahtumia enempää. Hän korostaa sitä, ettei väitä joutuneensa esimerkiksi rikoksen uhriksi, vaan oli Jukan kanssa omasta tahdostaan.

– En myöskään tiennyt tuossa vaiheessa, että Jukalla oli tyttöystävä, eikä hän maininnut Chachia sanallakaan.

Yhteisen yön jälkeen Jane on tavannut Jukan kerran. – Jukka ja Chachi olivat suurlähettilään järjestämässä tilaisuudessa. Kävelin heidän ohi, mutta Jukka ei tainnut edes tunnistaa minua, Jane pohtii.
Yhteisen yön jälkeen Jane on tavannut Jukan kerran. – Jukka ja Chachi olivat suurlähettilään järjestämässä tilaisuudessa. Kävelin heidän ohi, mutta Jukka ei tainnut edes tunnistaa minua, Jane pohtii.

Lue myös: TTK-tähti kävi autokaupoilla! Jukka Hildén kurvailee ökymaasturilla – kuva!

Seinillä Chachin kuvia

Jane kertoo myöhemmin huomanneensa, että seinillä oli Jukasta ja Chachista yhteiskuvia.

– Ne olivat sellaisissa hyvin tyttömäisissä raameissa. Lähdin Jukan luota aikaisin aamulla, koska minulla oli töitä. Emme nukkuneet yhtään, vaan myös puhuimme tosi syvällisiäkin juttuja.

Seiska tavoitti Jukan, joka ei halunnut kommentoida asiaa.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!