Katso kuva!

Paidaton kuva! HBO:n suursarjaa tähdittävä Pasi Remsu: ”Naiset ovat tervetulleita lähestymään!”

Uutiset | 04.12.2019 08:02

Rakennusmies Pasi Remsu, 44, on raivannut tiensä kansainvälisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin. Rovaniemeläislähtöinen, nyt Lontoossa asuva Pasi nähdään seuraavaksi HBO:n suursarjassa His Dark Materials.

Lue lisää: Rovaniemeläislähtöinen Pasi nappasi roolin HBO:n suursarjasta – ”En paljasta tarkkaa palkkiotani!"

Pasi oli parikymppinen muuttaessaan Kanarialle ja perustaessaan sinne ravintolan. Hän innostui esiintymisestä, kun sai roolin Riemuloma Kanarialla -tosi-tv-sarjasta. Vuonna 2014 Pasi pääsi opiskelemaan maailman johtavaan Shakespeare-kouluun Lontooseen.

Lue lisää: Kovan elämänkoulun käynyt Pasi Remsu opiskeli näyttelijäksi Lontoossa – ”Kielitaitoni oli niin heikko, ettei kukaan ymmärtänyt minua!”

Tämä paidaton kuva on tuonut Pasi Remsulle rooleja kansainvälisistä tuotannoista. – Olen harrastanut thai-nyrkkeilyä ja tykännyt pitää itseni aina hyvässä kunnossa.
Tämä paidaton kuva on tuonut Pasi Remsulle rooleja kansainvälisistä tuotannoista. – Olen harrastanut thai-nyrkkeilyä ja tykännyt pitää itseni aina hyvässä kunnossa.

 

Pasi elättää itsensä briteissä etupäässä rakennustöillä.

– Laskut pitää maksaa, joten vielä tässä vaiheessa pitää olla muitakin hommia kuin näytteleminen. Nautin käsien lyömisestä sontaan ja työn tekemisestä.

Lue lisää: Lontoossa asuva suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu: Elätän itseni rakentamalla saunoja!

Lontoon sykkeeseen ihastunut Pasi ei kaipaa takaisin Suomeen. Hän asuu tilavassa vuokra-asunnossa kämppiksen kanssa. Hän ei kuitenkaan panisi pahitteeksi, jos rinnalle ilmestyisi elämänkumppani.

– Olen elänyt sinkkuna kymmenen vuotta. Tiedän, ettei kukaan tule hakemaan minua kotoa, joten pitää mennä ihmisten ilmoille. Naiset ovat tervetulleita lähestymään, lähden mielelläni treffeille, Pasi nauraa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Ilpo Musto ja Pasin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!