Katso kuva!
Pasi Remsu asuu Lontoossa.

Paidaton kuva! HBO:n suursarjaa tähdittävä Pasi Remsu: ”Naiset ovat tervetulleita lähestymään!”

04.12.2019 08:02

Rakennusmies Pasi Remsu, 44, on raivannut tiensä kansainvälisiin elokuva- ja tv-tuotantoihin. Rovaniemeläislähtöinen, nyt Lontoossa asuva Pasi nähdään seuraavaksi HBO:n suursarjassa His Dark Materials.

Lue lisää: Rovaniemeläislähtöinen Pasi nappasi roolin HBO:n suursarjasta – ”En paljasta tarkkaa palkkiotani!"

Pasi oli parikymppinen muuttaessaan Kanarialle ja perustaessaan sinne ravintolan. Hän innostui esiintymisestä, kun sai roolin Riemuloma Kanarialla -tosi-tv-sarjasta. Vuonna 2014 Pasi pääsi opiskelemaan maailman johtavaan Shakespeare-kouluun Lontooseen.

Lue lisää: Kovan elämänkoulun käynyt Pasi Remsu opiskeli näyttelijäksi Lontoossa – ”Kielitaitoni oli niin heikko, ettei kukaan ymmärtänyt minua!”

Tämä paidaton kuva on tuonut Pasi Remsulle rooleja kansainvälisistä tuotannoista. – Olen harrastanut thai-nyrkkeilyä ja tykännyt pitää itseni aina hyvässä kunnossa.
Tämä paidaton kuva on tuonut Pasi Remsulle rooleja kansainvälisistä tuotannoista. – Olen harrastanut thai-nyrkkeilyä ja tykännyt pitää itseni aina hyvässä kunnossa.

 

Pasi elättää itsensä briteissä etupäässä rakennustöillä.

– Laskut pitää maksaa, joten vielä tässä vaiheessa pitää olla muitakin hommia kuin näytteleminen. Nautin käsien lyömisestä sontaan ja työn tekemisestä.

Lue lisää: Lontoossa asuva suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu: Elätän itseni rakentamalla saunoja!

Lontoon sykkeeseen ihastunut Pasi ei kaipaa takaisin Suomeen. Hän asuu tilavassa vuokra-asunnossa kämppiksen kanssa. Hän ei kuitenkaan panisi pahitteeksi, jos rinnalle ilmestyisi elämänkumppani.

– Olen elänyt sinkkuna kymmenen vuotta. Tiedän, ettei kukaan tule hakemaan minua kotoa, joten pitää mennä ihmisten ilmoille. Naiset ovat tervetulleita lähestymään, lähden mielelläni treffeille, Pasi nauraa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Ilpo Musto ja Pasin albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!