fbq
Uutiset
01.01.2018 09:29
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan arkisto
Cheek, Sofia ja Taru.
Pahimmat somekohut 2017: Cheek arvosteli seksiaktin, Sofia Belórf aiheutti tiikerinpentukohun - missi-Tarusta levisi karmea seksihuhu!
Uutiset
01.01.2018 09:29
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan arkisto

Tässä olivat viime vuoden järisyttävimmät somekohut - Seiska listasi!

Kourintakohu & Metsäketo

Seiska uutisoi lokakuussa, että laulaja Tomi Metsäketo on käyttäytynyt sopimattomasti useita naisia kohtaan.

Tomi Metsäketo

Lue myös: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Seiskan haastattelemat naiset kertoivat omakohtaisia kokemuksiaan Tomin käytöksestä. Asia otettiin vakavasti, ja se koitui miehen sovittujen töiden kohtaloksi. Hän menetti paikkansa Tähdet, tähdet -kilpailussa sekä roolin Mamma Mia -musikaalissa.

Lue myös: Ensimmäinen julkkisnaisen tilitys - näin Tomi Metsäketo kohteli pornoprinsessa Cindy Sunia: Känniviestit olivat viimeinen niitti!

Tomi kertoi marraskuussa oman kantansa muun muassa Arto Nybergin keskusteluohjelmassa.

– Ahdistelu on niin veteen piirretty viiva. Jotkut kokevat sen ahdisteluna. Olen taiteilija, ja minuakin on kourittu. Se on niin erilaista. Ihmiset ottavat sen varmasti eri tavalla. Se on tärkeä aihe. Kestän itse kaikenlaista. Huumorini tai sanaleikkini ovat ilmeisesti menneet liian pitkälle ja aiheuttaneet mielipahaa.

Lue myös: Näin Tomi Metsäketo kommentoi kourintakohuaan Arto Nybergille: Minuakin on kourittu - kestän itse kaikenlaista!

Polemiikki sulkapäähineestä!

Sanna Ukkola

Miss Helsinki -kilpailu nousi otsikoihin, kun finalistit poseerasivat sulkapäähineissä. Suomen Saamelaisnuoret ry järkyttyi kuvista ja sanoi kyseessä olevan alkuperäiskansakulttuurin hyväksikäyttö.

Lue myös: Huhhuh, mykistävän kauniit Miss Helsinki -finalistit upeissa kasvokuvissa - kuka vangitsee katseesi?!

Kohuun tarttui myös YLE:n toimittaja Sanna Ukkola, joka esiintyi ohjelmassaan samankaltainen sulkapäähine päässään. Seuraavana päivänä eräs Twitter-käyttäjä julkaisi äänestyksen siitä, miten Ukkolan tulisi seuraavalla viikolla pukeutua: "Aasinhattuun, persujen lippalakkiin, Ku Klux Klan -kaapuun vai Eri Keeperiin?" Ukkola tuohtui, otti yhteyttä twiittaajan esimieheen ja pyysi tätä keskustelemaan alaisensa kanssa tämän nettikäyttäytymisestä.

Poseerasi tiikerinpennun kanssa!

Sofia Belorf

Fitness-yrittäjä Sofia Belórf telmi syyskuussa hotellin sviitissä Las Vegasissa pienen tiikerinpennun kanssa. Todistusaineiston hän julkaisi Snapchatissa ja Instagramissa, mutta poisti ne pian erittäin rajun kritiikin saattelemana.

Lue myös: Someraivo repesi: Sofia Belórf poseerasi hotellihuoneessa tiikerinpennun kanssa – kuva!

− Viikonlopun snäppi tiikerinpennun kanssa sai paljon huomiota. Ymmärrän kyllä jengin suuttumuksen! Tajusin hyvin pian mokani ja poistin kyseisen snäpin. En tiedä kyseisen pennun elämästä enempää kuin sen, mitä näin sen hoitajan luona. Omasta mielestänikin villieläin kuuluu luontoon, kaunotar pahoitteli.

Lue myös: Sofia Belórf vastasi vihdoin someraivoon - kertoo tiikerivideon taustat: En tiedä kyseisen pennun elämästä mitään sen enempää...

Kihlatun kuva paljasti manipuloinnin!

Sabina Särkkä

Missi Sabina Särkälle kävi heinäkuussa nolo moka, kun hän jäi sosiaalisessa mediassa kiinni kuvankäsittelystä. Sabina vietti viime kesänä Ossi-kihlattunsa kanssa runsaasti aikaa veneilemässä, josta molemmat julkaisivat identtisen lomakuvan – tai ainakin melkein. Missin kuvankäsittely paljastui Ossin koskemattomasta julkaisusta, jossa Sabinan reidessä näkyy mustelma. Omasta julkaisustaan Sabina oli käsitellyt mustelman pois. Sen lisäksi jo valmiiksi kaunis nainen oli silottanut ihoaan kauniimmaksi.

Lue myös: Sabina Särkkä jäi kiinni roimasta kuvankäsittelystä Instagramissa: romanttisen kuvan totuus paljastui kihlatun julkaisusta - katso!

Arvosteli seksiaktin!

Seiska paljasti toukokuussa uutisen salaisesta Sisäpiiri-nimisestä porukasta, jonka 50:stä jäsenestä moni oli julkkiksia. Osa jäsenistä kertoi ryhmässä muun muassa yksityiskohtaisesti ja rehvakkaasti intiimielämästään antaen arvosanoja seksiakteille. Yksi heistä oli Cheek, joka kommentoi Seiskalle kirjoituksiaan.

Lue myös: Skandaalipaljastus: Cheek ja Arman Alizad mukana julkkismiesten härskissä ryhmässä - rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua!

– Myönnän, että olen näin tehnyt. Tämä kyseinen arvosana 7,2/ 5 on meidän porukan vanha, elämään jäänyt läppä, joka tarkoittaa jotakuinkin ”helvetin jees”. Koin, että voin heittää tällaista juttua ystävilleni. Olen pahoillani siitä, että olen mahdollisesti loukannut jotain käytökselläni. Pyydän anteeksi, mies kommentoi.

Lue myös: Sisäpiiri-skandaalipaljastus: Cheek arvosteli seksiaktinsa koko kaveriporukalle! ”Olen pahoillani!”

Joutui pettäjäsivuston uhriksi!

Taru Kalenov

Miss Helsinki -kisasta tuttu Taru Kalenov "kärähti" maaliskuussa, kun hänen oletettu viestittelynsä löytyi ulkomaalaiselta pettäjäsivustolta. Sivusto väittää paljastavansa naisia, jotka vaihtavat seksipalveluita rahaan.

Lue myös: Pettäjäsivusto "käräytti" suomalaismissin Dubaissa vain viikkoja kihlauksen jälkeen: näin Taru kommentoi!

Viesteissä Tarulle ehdoteltiin erilaisia seksuaalisia akteja erittäin arvokkaita lahjoja vastaan. Taru ja hänen miehensä Hunks-Joel eivät kommentoineet tilannetta medialle, vaan julkaisivat asiasta ”tiedotteen” somessa. Sen mukaan leikinlasku tuntemattoman miehen kanssa oli muuttunut kiristyksesi, jonka vuoksi Tarusta leviteltiin perättömiä ja manipuloitua kuvaviestejä.

Lue myös: Pettäjäsivuston "käräyttämän" suomalaismissin Hunks-rakas vetoaa: Lopettakaa!

Pippeli-video levisi!

Niki Juusela

MTV:n F1-selostajana tutusta Niki Juuselasta levisi lokakuussa video, jossa mies vessatuokionsa aikana imitoi kiekkolegenda Juhani Tammista ja vilautti liikkuvassa kuvassa myös penistään.

Juhani Tamminen

Lue myös: Selostajatähti Niki Juuselan penisvideo leviää netissä – imitoi Juhani Tammista ja kuvasi sukuelintään!

Polttaripilavideon ei ollut tarkoitus koskaan levitä julkisuteen, mutta toisin kävi. Niki kävi keskustelua niin esimiehensä kuin Tammisenkin kanssa.

Lue myös: Juhani Tammisen ja Niki Juuselan ensikohtaamisesta tuli katastrofi penispilkkavideon jälkeen - Tamilta hirvittävä ryöpytys ja kirosanojen tulva!

Tami purki tuntojaan tapaamisen jälkeen sosiaalisessa mediassa ja kertoi, ettei Niki pyytänyt edes anteeksi tai osoittanut katumusta nolon tilanteen vuoksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »