Hyppää pääsisältöön
Lahtelaisen Maritan monisairas Jani-poika murhattiin raa'alla tavalla.

Pahat aavistukset jo kauan ennen murhaa: uhrin äiti halusi nähdä Markus Huitsin, järkyttyi ensitapaamisella - ”Toivoin, ettei tuttuja olisi ollut näkemässä”

Tuoreimmasta, viime torstaina ilmestyneestä Seiskasta löytyy harvinaisen koskettava ja rankkakin haastattelu.

Takavuosien iskelmälaulaja Markus Huitsi murhasi vuosi sitten maaliskuussa raa'asti monisairaan uhrinsa, jonka henkilökohtainen avustaja Huitsi oli. Itä-Suomen hovioikeuden mielestä Huitsin teko oli erityisen raaka ja julma sekä kokonaisuutena arvostellen törkeä. Helmikuun alussa antamassaan tuomiossa hovioikeus passitti Huitsin murhasta elinkautiseen vankeusrangaistukseen.

Seiska päästää tuoreimmassa numerossaan ääneen murhatun Jani-pojan äidin Maritan, joka ei tule koskaan antamaan anteeksi poikansa murhaa ja joka puhuu suunsa puhtaaksi lehtemme sivuilla - peräti kahden aukeaman erikoishaastattelussa.

Lue myös: Nyt puhuu ex-iskelmälaulaja Markus Huitsin murhaaman Janin äiti Marita - harvinainen haastattelu suuren surun keskeltä: ”Poikani kitui kuoliaaksi"

Marita ei tule ikinä antamaan anteeksi poikansa murhaa. – Jos tuolla ylhäällä on joku, niin uskon, toivon ja rukoilen, että ennemmin tai myöhemmin Huitsi tulee vielä saamaan ansionsa mukaan.
Marita ei tule ikinä antamaan anteeksi poikansa murhaa. – Jos tuolla ylhäällä on joku, niin uskon, toivon ja rukoilen, että ennemmin tai myöhemmin Huitsi tulee vielä saamaan ansionsa mukaan.

 

Julkisuudessa, myös lehtemme sivuilla, Huitsia on luonnehdittu entiseksi iskelmätähdeksi. Maritan ensivaikutelma miehestä oli kuitenkin täysin toisenlainen.

– Loppuvuodesta 2016 ystävättäreni soittelivat ja ihmettelivät, että Janin mukana kulkee kauhean näköinen retku.

Lue myös: Ex-iskelmälaulajan murhaaman Janin äiti Marita tyrmää julkisuudessa esitetyt väitteet: ""Poikani ei ollut minkäänlainen Markus Huitsin fani!"

Kun Maritalle selvisi, että kyseessä oli poikansa uusi henkilökohtainen avustaja, hän halusi nähdä miehen omin silmin. Kaksikko sopi tapaamisen lahtelaisen ostoskeskuksen kahvilaan.

– Kun näin hänet ensimmäistä kertaa, ajattelin, että herranjumala, toivottavasti kukaan tuttu ei ole näkemässä. Eihän ulkonäkö tietenkään kerro kaikkea, mutta hän oli kyllä niin linnakundin ja huumeveikon näköinen kun olla ja voi.

Lue koko uhrin äidin laaja kahden aukeaman haastattelu kokonaisuudessaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Ari Lahti, Juha Loikkanen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!