Uutiset
Vain Seiskassa!

Pääsee sittenkin Suomeen? Uutta tietoa Kanarialla kärvistelevästä Frederikistä: ”Ensin Hesaan, sitten narraan itselleni jostain puuronkeittäjän!”

21.03.2020 06:00

Seiska on raportoinut Gran Canarialla kärvistelevästä iskelmälaulaja Frederikistä, joka on seurannut aavistuksen huolestuneena koronaviruksen etenemistä. COVID-19 vaikuttaa ihmisten jokapäiväiseen elämään Manner-Espanjan lisäksi myös Kanariansaarilla.

– Periaatteessa täällä ei voi enää liikkua minnekään. Kaupassakaan ei saa käydä, ellei näytä jotain perkeleen kuittia. Poliisi kyttää ja valvoo kansalaisia. Apteekit ovat auki, mutta kaikki muu lähestulkoon kiinni, Reetu raportoi Seiskalle.

– Ei täällä hirveästi huvita kävellä kaduilla. Varsinkin pimeän tullen siellä luuraa kaikenlaisia hämäräveikkoja, joilla on koko ajan vasen käsi taskussa ja nyrkkiraudat valmiina. Ja on täällä tultu kaupittelemaan keskellä kirkasta päivää hasistakin.

Lue myös: Kapinahenkeä Kanarialla! Korona-karanteenissa kärvistelevä Frederik, 75, tykittää täyslaidallisen Seiskalle: ”Kyllä minä lakia rikon, perkele!”

Frederik on yrittänyt pitää mielensä virkeänä Kanarialla. Kuva viime marraskuulta Playa del Inglésistä.
Frederik on yrittänyt pitää mielensä virkeänä Kanarialla. Kuva viime marraskuulta Playa del Inglésistä.

Karanteenista karanteeniin

Ja kun Reetusta on kyse, hermoja kiristää sekin, ettei hän voi enää tarkastella rantabulevardin tarjontaa. Hameenhelmat eivät enää liehu entiseen malliin, sillä korona-peikko pitää señoritat visusti sisätiloissa.

Lue myös: Frederik villitsee Kanarialla! Saara, 18, ja Henna, 19, olivat jo heittää pikkarit lavalle - nuoret kaunottaret tietävät Reetun maineen: "Pitää varmaan olla varuillaan"

– Kyllähän se miestä risoo, kun ei ole mitään paikkaa, missä ihastella naiskauneutta. Mutta jos hyvin käy, niin pääsen täältä jo lauantaina veks! Jos selviän täältä Hesaan, niin narraan itselleni heti jostain jonkun mimmin aamupuuron keittäjäksi, Reetu hohottaa.

– Olisihan se kiva päästä takaisin kotimaahan, vaikka joutuisinkin taas karanteeniin. Se olisikin oikein tuplakaranteeni, sillä olen ollut täällä Espanjassakin melkein pari viikkoa karanteenissa.

Lue myös: ”Porukkaa kuolee joka päivä” Iskelmäori Frederik, 75, on tehnyt huolestuttavia havaintoja Espanjassa: ”Hämäräveikkoja kaduilla, nyrkkiraudat valmiina”

Seuraavaksi Jenkkeihin?

Reetu kertoo yrittäneensä pitää mielen virkeänä muun muassa merivedessä polskimalla.

– Olen kyllä käynyt uimassa, tosin merivesi on aika kylmää, hän hymähtää.

Frederik alkaa kuulemma olla kurkkuaan myöten täynnä Kanariansaarilla kärvistelyä.

Lue myös: Suomalaisnaisten poskille nousi puna! Kanarialla keikkaileva Frederik esitteli pikkareita - lopputulos oli arvattavissa: "Syön kuormasta niin paljon kuin pystyn!"

– Sen olen päättänyt, etten enää tule tänne ensi talvena uudestaan. Jos sitä menisi seuraavaksi vaikka Amerikkaan, jahka maailmantilanne vähän rauhoittuu.

– Se hyvä puoli täällä Kanarialla sentään on, etten ole ikinä kuullut minkään tarantellan tai skorpionin purreen ketään. Jenkeissä taas ei ikinä tiedä, mikä puuma siellä hyökkää aavikolla niskaan! Mutta katsellaan nyt ihan rauhassa, Reetu veistelee.

Vain aika näyttää, pääseekö Reetu takaisin Suomeen - ja jos pääsee, löytyykö kotimaasta kenties uusi puuronkeittäjä.
Vain aika näyttää, pääseekö Reetu takaisin Suomeen - ja jos pääsee, löytyykö kotimaasta kenties uusi puuronkeittäjä.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!