Uutiset
Katso kuva!

Öykkäri sätti! Näyttelijä Pamela Tola hillitsi hermonsa junassa – kuva!

25.10.2020 09:01

Joensuulaislähtöinen näyttelijä Pamela Tola joutui viime viikon keskiviikkona ikävään tilanteeseen matkustaessaan junalla Helsingistä kotikonnuilleen.

– Joku öykkäri alkoi sättiä Pamelaa, joka hillitsi hermonsa hienosti, Joensuun junasta hymähdellään.

– Poistuessaan junasta Pamela nousi paikaltaan seisomaan ja kailotti koko junavaunulle: ”Nyt te kaikki olette todistaneet, että tämä mies on sanonut minun olevan yhtä arvokas kuin tämä kädessäni oleva kahvikuppi!” Se meni jotakuinkin sanasta sanaan noin ja oli kyllä hyvä näpäytys sille öykkärille!

Pamela Tola hillitsi hermonsa junassa.
Pamela Tola hillitsi hermonsa junassa.

Lue myös: Pamela Tola pätkäisi tukkansa: "Rooli mut myös se et hiukset ehkä vähän lahos päästä" - fanit ylistävät uutta tyyliä!

Ero kesällä

Kesäkuun alussa paljastui, että Pamela ja näyttelijä Lauri Tilkanen ovat päättäneet pitkän suhteensa. Näyttelijät tutustuivat toisiinsa Härmä-elokuvan kuvauksissa kesällä 2010. He avioituivat vuonna 2015. Heillä on yksi yhteinen lapsi, joka syntyi vuonna 2014.

Lue myös: Sokkipaljastus! Pamela Tola ja Lauri Tilkanen: ero!

Pamela ja Lauri erosivat kesällä.
Pamela ja Lauri erosivat kesällä.

Pelkoa vanhenemisesta

Suurelle yleisölle näyttelijänä tutuksi tullut Pamela on viime vuosina laajentanut osaamistaan myös ohjaamisen puolelle. Vuonna 2018 nähtiin Pamelan esikoiselokuva Swingers ja tämän vuoden alussa ensi-iltansa sai Teräsleidit.

Lue myös: Näyttelijä Pamela Tola uudesta aluevaltauksestaan: Tämä on todellinen erikoistapaus!

Viimeisimmän elokuvansa ilmestymisen yhteydessä Seiskalle antamassaan haastattelussa ohjaaja myönsi vanhenemisen herättäneen hänessä kauhua ja pelkoa.

– Minulla on ollut vääristynyt kuva vanhenemisesta, koska vanhempani eivät ole elossa. Elämästä tulee helposti hyvin suorituskeskeistä, jos ajattelee elämän loppumista, poskiontelontulehduksesta kärsinyt Pamela kertoi.

Lue lisää: Kauhua ja pelkoa vanhenemisesta! Näyttelijä-ohjaaja Pamela Tola myöntää: ”Minulla on ollut vääristynyt kuva!”

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!