Outo käänne Aleksi Valavuoren suhteessa: kihlasormukset jäivät ja puoliso muutti pois!

Outo käänne Aleksi Valavuoren suhteessa: kihlasormukset jäivät ja puoliso muutti pois!

21.09.2016 15:05

Urheilupersoona Aleksi Valavuori, 37, on ottanut suhteessaan kihlattunsa Susanna Ilon, 30, kanssa jonkinlaisen aikalisän. Osoiterekisterin mukaan Susanna on loppukesästä pakannut tavaransa ja muuttanut yllättäen pois perheen yhteisestä kodista.

Susannan uusi koti on Turun ydinkeskustassa. Yksiössä on reilut 65 neliötä. Aleksi puolestaan on jäänyt asumaan parin 100-neliöiseen kerrostaloasuntoon Aurajoen rannalle, jonne he muuttivat viime vuoden elokuussa.

 

Outo some-päivitys

Asumiskuvioiden ohella parin erohuhuja ovat lisännyt se, ettei kummankaan Instagram-kuvissa ole näkynyt loppukesän jälkeen sormuksia vasemmassa nimettömässä. Kaksikon muuttuneesta parisuhteesta saatiin vihiä myös elokuun puolivälissä, kun Aleksi onnitteli Instagramissa Susannaa tämän syntymäpäivänä varsin hämmentävän kirjoituksen kera.

- Ympäri maailmaa ollaan kimpassa reissattu, sinä olet yleensä ollut meikattu. Kaksi ihanaa lasta on matkan varrella siunaantunut, olet ollut myös joskus minulle hieman kimpaantunut, Aleksi kirjoitti.

- Miten matkamme jatkuu seuraavaksi, sen tiedämme vain me kaksi. Teen jatkossakin hartiavoimin töitä, jotta sinä ja lapset saatte levollisia öitä, hän jatkoi.

Aleksi ja Susanna ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Heillä on kaksi pientä lasta: 4,5-vuotias poika ja vajaan vuoden ikäinen tyttö.

 

 

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!