Oulun lapsiraiskaustutkinta etenee – hieman yli 20-vuotias mies etsintäkuulutettu!

Uutiset | 07.12.2018 15:08

Oulun poliisi on etsintäkuuluttanut ulkomaalaistaustaisen, hieman yli 20-vuotiaan miehen epäiltynä todennäköisin syin seksuaalirikoksista. 

Oulun poliisilaitoken rikosylikomisario Markus Kiiskisen mukaan rikosnimikkeet ovat osittain samoja kuin aiemmin vangituilla seitsemällä miehellä. Osaa miehistä epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja osaa törkeästä raiskauksesta, joitain näistä molemmista.

LUE LISÄÄ: 7 ulkomaalaistaustaista miestä vangittu Oulussa alaikäiseen kohdistuneista törkeistä seksuaalirikoksista – tyttöä kuljetettiin asunnolta toiselle! 

Markus Kiiskinen
Markus Kiiskisen etsintäkuulutetun epäillyt rikosnimikkeet ovat osittain samoja kuin aiemmin vangituilla.

Kiiskisen mukaan kaikkiaan ainakin kahdeksan miestä on käyttänyt hyväkseen alle 15-vuotiasta tyttöä yksityisasunnoissa Oulussa usean kuukauden ajan tänä vuonna.

Kiiskisen mukaan poliisi tulee julkaisemaan nyt etsintäkuulutetusta miehestä tietoja ja mahdollisesti kuvan, jos häntä ei viikonlopun aikana tavoiteta.

Poliisin mukaan voi olla mahdollista, että lisää epäiltyjä löytyy, kun asian tutkinta etenee. Kiiskinen ei sulje pois sitäkään, että myös mahdollisia uusia uhreja löytyy.

LUE LISÄÄ: Oulun seksuaalirikosvyyhti laajenee: Uhrit alle 15-vuotiaita tyttöjä - epäiltyinä 10 turvapaikanhakijaa, taustalla yhteydenpito somessa

Oulu

Teksti:Ari Kettunen
Kuvat:Ari Kettunen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!