Oskari ja Sanna Katajisto juhlivat häitään - wau, mikä morsian!

Uutiset | 26.10.2014 15:10

Näyttelijä Oskari Katajisto ja hänen Sanna-vaimonsa järjestivät lauantaina (25.10) hääjuhlan lähimmille ystävilleen ja sukulaisilleen ravintola Teatterissa Helsingissä. Pariskunnan onnea saapuivat juhlimaan muun muassa näyttelijä Sanna Saarijärvi Hermanni-miehensä kanssa, tuottaja Jupe Tuomola Anna-vaimonsa kanssa ja muusikko Ville Pusa Riikka-vaimonsa kanssa.

– Tarkoitus on järjestää intiimit juhlat, jossa on tarjolla samppanjaa ja hyvää purtavaa. Ystävät ovat lupautuneet esiintymään juhlissa. Luvassa ei ole rähinäbileitä, Oskari ja Sanna kertoivat ennen hääjuhlan alkua Seiskalle.

Kun Oskari ja Sanna menivät heinäkuussa naimisiin Lahden maistraatissa, tiesi harva pariskunnan lähipiiristä rakastavaisten hääaikeista. Maistraattivihkimisen jälkeen rakastavaiset suuntasivat lomalle Barcelonaan, joten hääjuhla jäi tuolloin ystäville järjestämättä.

– Emme halunneet jättää ystäviä ilman hyviä bileitä. Paikka valikoitui oikeastaan sen perusteella, että ravintola Teatteri on niitä ainoita ravintoloita, missä käymme juhlimassa, pariskunta kertoo.

 

 

Oskari ja Sanna ovat edelleen yhtä hullaantuneita toisiinsa kuin kaksi vuotta sitten, kun suhde syveni ystävyydestä parisuhteeksi. Oskarin mukaan rakkaus toista kohtaan näkyy siinä, että molemmat sanovat toisilleen useamman kerran päivässä: ”mä rakastan sinua”.

– Lisäksi nukahdamme lähes poikkeuksetta toistemme syliin, joka on suojelevaa ja romanttista. Kun olin useita vuosia yksin, nukuin todella huonosti. Hyvä parisuhde saa ihmeitä aikaiseksi, Oskari toteaa.

 

 

Sannalla on edellisestä suhteesta 6-vuotias Vanessa-tytär. Perheeseen muuttaa pian uusi tulokas, sillä Sanna ja Oskari ovat hankkineet japaninpystykorvan, josta etenkin Vanessa-tytär on innoissaan. Oskarilla oli ennen avoliittoon muuttamista kaksi kissaa, jotka hän antoi täysi-ikäiselle tyttärelleen Sannan allergian takia.

Onko seuraava askel sitten lasten hankinta?

– Sanna näki viime yönä unta, että saamme lapsen. Ei sitä koskaan tiedä, tulemmeko saamaan lapsia. Legendan mukaan Leonardo Da Vinci raskautti nuorikkonsa vielä kuolinvuoteella, Oskari vitsailee ja antaa Sannan jatkaa:

– Toivottavasti meille ei käy niin. 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Petri Voutilainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!