Katso kuvat!
Mikael Forssell, metti forssell

”Ööh, mikä tuhero!” Mikael Forssell heitti ihme kommentin vaimolleen Mettille – koko perhe vietti hauskan sporttipäivän illanviettokohun jälkeen!

Uutiset | 03.07.2020 16:02

Futistähti Mikael Forssell joutui kohun keskelle, kun hänen seurastaan oli bongattu tuntematon blondi. Hänen bloggaajavaimonsa Metti oli tuolloin mökillä lasten kanssa. Perheen iloiseen yhteiseloon tämä ei ole selvästikäään vaikuttanut. Forssellit viettivät hilpeän oloisen päivän yhdessä lastensa kanssa, samalla kun suomalaiset puhuivat Mikaelin villistä baari-illasta. 

Lue lisää: Istuutui ex-futarin syliin! Mikael Forssell ja kampaajablondi nähty yhdessä aikaisemminkin – poistuivat ravintolasta taksilla!

Perhepäivä

Forssellien perheessä ei näyttänyt olevan huolen häivää torstaina 2. heinäkuuta. Päivään kuului naurunttäyttelisen liikunnan lisäksi ravintolalounas etelähelsinkiläisessä laatupizzeriassa. 

Lue lisää: Hempeili vieraan blondin kanssa! Mikael Forssellilla villi bileilta ilman Metti-vaimoa!

Seiskan lukijan havaintojen mukaan perheellä oli hieman vilkkaan oloinen lähtö ravintolasta. Silminnäkijä kertoo, että Metti poistui ensin paikalta perheen pojan kanssa. He kuitenkin palasivat pian hakemaan Mikaelin ja tyttären mukaan, poistuen neljästään paikalta.

Forssellit syömässä
Metti ja lucas
Metti palasi hakemaan miehen ja tyttären. 

Pallopelit 

Päivän aikana Forssellit kävivät potkimassa palloa. He harjoittelivat nurmikentällä vuorotellen rangaistuspotkuja maaliin. Jokainen heistä oli myös välillä maalivahtina. 

Lue lisää: Metti Forssell paljastaa: Blondin kanssa hempeillyt Mikael Forssell varoitti puhelimessa villin bileillan tapahtumista - "Saattaa näyttää pahalta!"

Futiskentän kommellukset Metti ja Mikael kuvasivat molemmat Instagram-tarinoihinsa. Niistä näkyy, kuinka taidokkaasti perheen poika torjuu isä-Mikaelin vedon maalia kohti. Poika kuitenkin hieman hermostuu, kun Metti saa tehtyä hänelle maalin. Perheen poika piiloutuu puun taakse äidiltään, joka yrittää saada hänet takaisin pelaamaan.

- Mene pois, tuohtunut poika huutaa.

Mikael forssel
Kuvakaappaus Metti Forsselin Instagram-tarinoista.
Metti forsselin tarina
Lucas-poika piilossa puun takana. Kuvakaappaus Metti Forsselin Instagram-tarinoista.

Mikä tuhero!

Pelin henki hieman muuttuu kannustavammasta ilmapiiristä, kun Metti astuu maalivahdin paikalle. Mikaelin videoissa hän valmistautuu potkaisemaan palloa, kun vaimon huoli herää puolustuspaikalla.

- Onko toi liian lähelllä? Metti kysyy.

Mikael vakuuttaa ettei ole ja lataa aikamoisen pommin kohti säikähtävää vaimoaan. Pallo ei mene lähellekään Mettiä, vaan osuu vauhdikkaasti verkon perälle. Seuraavasta Mikaelin videosta paljastuu, että he ovat vaihtaneet paikkoja. Nyt Mikael kuvaa molken paikalta, kun Metti ryhtyy lataamaan vapaapotkuaan. 

Veto lähtee lujaa mutta pallo liruu hiljakseen ohi maalin.

- Ööh, mikä tuhero, Mikael päivittelee. 

Miklun instatarina
Mikael Forssellin humoristinen sanavalinta herättää huomiota hänen Instagram-tarinassaan. Kuvakaappaus. 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan lukija, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!