fbqOoh, Katri Ylander sädehti täysin naturellina kaupungin jouluvaloissa: tällaisena et ole laulajatähteä ennen nähnyt! | Seiska
Katso kuva!
Katri Ylander

Ooh, Katri Ylander sädehti täysin naturellina kaupungin jouluvaloissa: tällaisena et ole laulajatähteä ennen nähnyt!

Uutiset | 09.12.2020 13:55

Laulaja Katri Ylander, 34, julkaisi itsestään ihanan luonnollisen kuvan, jossa kaunotar poseeraa naturellina joulukuusen edessä.

Yleensä vahvoissa esiintymismeikeissä nähty Tähdet, tähdet -kisassakin loistanut Katri oli tällä kertaa liikkeellä ilman meikkiä. Laulajatähti harvoin jakaa itsestään näin luonnollisia kuvia julkisuudessa.

Katrin säkenöivät vihreät silmät pääsivät todella oikeuksiinsa joulukuusen hehkuessa samoissa väreissä taustalla.

- Käytiin jouluvaloja ihastelemassa kaupungilla! Avoliitossa elävä Katri kirjoitti julkaisun yhteyteen Instagram-tilillään.

Lue myös: Laulaja Katri Ylander paljastaa: Elän avoliitosssa

Kuvasarjassa on viisi kuvaa Helsingin valoista.

"Kai oli maskit mukana?"

Kuvien yhteyteen ilmaantui kuitenkin huolestunut kommentti, jossa kyseltiin Katrilta, että käyttikö hän suojamaskia.

- Kai oli maskit mukana? Kyseli eräs laulajan someseuraajista.

Katri vastasi kysyjälle hänen kommenttiosissaan näin:

- Vaikka en koekaan velvollisuudekseni tiedottaa omasta maskin käytöstäni: ilta-aikaan kun on ULKONA kaupungilla, ihmisiä on erittäin vähän ja jos ei liiku edes julkisilla, koen tarpeettomaksi maskin käytön. Eri asia, jos oleilee paikassa jossa runsaasti ihmisiä ja on sisätiloissa, Katri kirjoitti Instagram-tilillään.

Katri nousi pinnalle vuoden 2005 Idols-kisasta. Vuosina 2006–2009 laulaja teki kolme levyä. Tänä syksynä on kahden singlen jälkeen luvassa paluu levyartistiksi Yhteisii unelmii -albumilla.

Lue myös: Tältä he näyttävät nyt! Katri Ylander ja Hanna Pakarinen mukaan Tähdet, tähdet -ohjelmaan: Olen toivonut tätä vuosia!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!