fbqOnko sinulla pieniä pikavippejä? Maksa ne pois jopa alle 5% yhdistelylainalla | Seiska
Etua Oy
Kaupallinen yhteistyö Etua Oy

Onko sinulla pieniä pikavippejä? Maksa ne pois jopa alle 5% yhdistelylainalla

Uutiset | 16.10.2020 08:00

Vaikka uusien pikavippien myöntäminen on käytännössä päättynyt tiukentuneen sääntelyn myötä, on monilla suomalaisilla edelleen jopa yli 50 prosentin korolla olevia vippejä tai tililuottoja. Kova kilpailu uusista asiakkaista on saanut monet luotonmyöntäjät tarjoamaan edullisia yhdistelylainoja.

Toimi heti, jos sinulla on vielä vanhoja pikavippejä maksettavana

Ennen syyskuuta 2019 otettujen lainojen korot saattavat olla jopa 50 prosenttia tai ylikin, sillä korkotason aleneminen on koskenut vain uusia lainoja. Pankit ja vippiyritykset perivät vanhoista lainoista nostohetkellä sovittua lainakorkoa ja muita kuluja, eivätkö ne yleensä halua muuttaa lainaehtoja kesken laina-ajan. Kuluttajan täytyy itse hakea yhdistelylainaa, jolla maksaa pois kalliit pikavipit ja kulutusluotot. 

Luottokortin käyttö voi tulla selvästi kulutusluottoa kalliimmaksi

Heinäkuun alussa säädetty 10 prosentin korkokatto koskee vain kulutusluottaja. Luottokorttien todellinen vuosikorko on jopa yli 20 prosenttia myös jatkossa. Kulutusluotto onkin monissa tapaukissa luottokorttia edullisempi tapa maksaa isompia ostoksia verkkokaupoissa tai kivijalkaliikkeissä. Nyt kannattaakin vertailla luottokorttivelan korkoa kulutusluoton ehtoihin. Lainalaskurin avulla määrität sinulle sopivan kuukausierän yhdistelylainalle.

Täytä maksuton lainahakemus osoitteessa www.etua.fi. Lainapäätöksen saat heti etkä sitoudu mihinkään.

Etua.fi vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö, jonka enemmistön omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.
 

Teksti:Seiskan Toimitus
Kuvat:Seiskan Toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!