jenna mäkikyrö

Olisitko uskonut? Tämä Temptation Island Suomi -seksipommi haaveilee kätilön ammatista: "Suoritan lukion ensin loppuun"

01.06.2019 08:33

Temptation Island Suomi -rakkausformaatin viidennellä tuotantokaudella nähtiin niin uusia kuin entuudestaan tuttuja kasvoja. Jälkimmäiseen kastiin kuuluu alun perin pohjoisesta kotoisin oleva Jenna Mäkikyrö, joka alun perin nousi julkisuuteen Big Brother -kilpailusta. 

Sittemmin Jenna muutti Helsinkiin. Nyt viisi vuotta myöhemmin Jenna on palaamassa takaisin Ylitornioon. 

- Alkoi vain tuntumaan siltä, että kaipaan tuttua ja turvallista ympäristöä. Samoin kuin perhettäni ja ystävieni. Aion näillä näkymin viettää pohjoisessa vuoden ja Helsinkiin lentää vain tunnin, joten kyllä minua täällä tullaan näkemään.

Lue lisää: Voi ei! Temptation Islandin Jenna Mäkikyrö otti tatuoinnin, karu totuus paljastui liian myöhään - katso! "Luulimme, että siinä lukee temptation!"

Pohjoisessa Jenna aikoo suorittaa kesken jääneen lukion. 

- Sen jälkeen on tarkoitus tähdätä kohti kätilön opintoihin. Se on unelma-ammattini, Jenna kertoo TIS-Jennan Iltarovio-blogissa.

Jennan videoblogin viimeinen jakso julkaistiin eilen perjantaina. Mitä Jennalle kuuluu nyt, kun Temptation Island Suomi on päättynyt?

Katso TIS-Jennan Iltarovion tuorein episodi!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: MARIAMA BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!