Katso videot!

Olisitko arvannut? Näin "Suomen rehellisin mies" Arvi Lind, 77, viettää eläkepäiviään – "Kyllähän se on kaikkinensa elämän suola"

Uutiset | 02.12.2018 18:47

Vuosaaren jäähallissa on perjantai-iltapäivänä hiljaista. Jääkone valuu kaukalosta pois, jäljelle jää hohtavan kirkas jää. Kahvionkin valot ovat vielä suljettu.

Sitten kaukaloon liukastelee kengät jalassa tutunnäköinen mies. Eläkeläisen ryhti on hyvä, hän kantaa ylväästi komean nahkatakin. Siihen ja päässä olevaan lippikseen on lätkäisty lappeenrantalaisen Saimaan Pallon logo, vaikka nyt ollaankin Itä-Helsingissä.

Ylen pitkäaikaista uutisankkuria ja todellista tv-legendaa Arvi Lindiä, 77, on kuvailtu Suomen rehellisimmäksi mieheksi. Eikä Arvi aio valehdella nytkään: hän on SaiPa-fani henkeen ja vereen.

– SaiPa on aina sydämessäni, mutta Viikkarit tulevat hyvänä kakkosena.

SaiPa-rakkaudestaan Arvi Lind sanoo olevansa realisti. – Ei ole lupa odottaa mestaruutta. Joskus olen leikilläni sanonut, että SaiPan mitaliputki alkoi vuonna 1966 – ja jatkoa saadaan yhä odottaa.
SaiPa-rakkaudestaan Arvi Lind sanoo olevansa realisti. – Ei ole lupa odottaa mestaruutta. Joskus olen leikilläni sanonut, että SaiPan mitaliputki alkoi vuonna 1966 – ja jatkoa saadaan yhä odottaa.

 

”Aikamoisia roikaleita”

Viikkarit eli Vuosaaren Viikingit on pitänyt eläkeläisen kiireisenä, sillä Arvin kolme pojanpoikaa pelaavat joukkueessa. Lisäksi poika Juha Lind valmentaa Viikinkien C-nuoria.

– He ovatkin jo aikamoisia roikaleita, vaikka ovat vasta viidentoista. Heistä Paavo on venähtänyt jo 185-senttiseksi, isoisä kertoo.

Pian Paavo ja Juha Lind saapuvat hallille. Aikaa lörpöttelyyn ei juuri ole, sillä kaksikolla on kiire samalle jäälle kuin millä Arvi vielä äsken liukasteli.

– Faijasta on ehdottomasti iso apu poikieni kuljetuksissa treeneihin. Se mahdollistaa sen, että voin olla näissä valmennushommissa mukana, Juha Lind kiittelee.

Lue myös: Arvi Lindin leuka loksahti, kun poika Juha Lind käveli pankkiin Montrealissa – ”He olivat ihan, että Messias on laskeutunut”

Vuosaaren Viikinkien C-nuorten Paavo Lind, 15, isänsä, Jokeritlegenda Juha Lindin, 44, ja isoisänsä Arvi Lindin, 77, rinnalla.
Vuosaaren Viikinkien C-nuorten Paavo Lind, 15, isänsä, Jokerit-legenda Juha Lindin, 44, ja isoisänsä Arvi Lindin, 77, rinnalla.

 

Eikä Arvilla ole mitään auttamista vastaan - päinvastoin. Hän kuskaa mielellään pojanpoikiaan ja joskus jopa pelkkiä heidän varusteitaan jäähallille. Kaukalon laidallakin vierähtää tovi jos toinen, sillä treenejä ja matseja riittää seurattavaksi.

– Yhtenäkin päivänä Paavolta tuli viestiä WhatsAppissa, että ehtisitkö vaari viedä varusteeni hallille. Vastasin, että totta kai ehdin, Arvi myhäilee.

– Kyllähän tämä jääkiekko on kaikkinensa elämän suola!

Oheisella Videolla Arvi kertoo kiekkomuistoistaan:

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!