fbq
Uutiset
23.08.2020 17:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus & MTV
Mikko Leppilampi
Olisitko arvannut? Mikko Leppilampea, 41, ja Beata Pappia, 25, yhdistää yllättävä tekijä - juontajakomistus paljastaa Seiskalle: Se on Kanada!
Uutiset
23.08.2020 17:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus & MTV

Juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi, 41, tunnustaa Seiskalle nauttivansa avoliitosta taitoluistelijarakkaansa Beata Pappin, 25, kanssa. Koko kansan tuntema juontajakomistus on tähän asti pitänyt Beatasta matalaa profiilia, mutta suostui hiljattain hieman raottamaan yksityiselämänsä verhoa.

– En ole mitenkään tietoisesti tuonut parisuhdettamme julki, mutta en ole toisaalta myöskään piilotellut asiaa, Mikko muotoili Seiskalle Tanssii tähtien kanssa -julkistustilaisuudessa ökyhotelli Kämpissä.

– Se ei vain kuulu duuniini. Ymmärrän työni olevan julkista, mutta samaan aikaan on tärkeää, että tietyt asiat voi pitää itsellään ja ihan vain kahdenvälisinä.

Lue myös: Mikko Leppilammen Beata-rakas uskomattoman tyrmäävänä avohalkioisessa keltaisessa mekossaan – kuva!

Pariskunta sädehti pokeritähti Jens Kyllösen häissä tänä kesänä.
Pariskunta sädehti pokeritähti Jens Kyllösen häissä tänä kesänä.

 

Yllättävä yhdistävä tekijä

Seiskan tietojen mukaan Mikon ja Beatan välillä roihahti välittömästi loppuvuodesta 2018, kun kaksikko teki toisiinsa tuttavuutta Helsingin yössä. Pirkanmaalaislähtöistä Mikkoa naurattaa kysyttäessä, miten hämäläinen ja savolainen sielu ovat kohdanneet.

– Hahhah, sielumme kohtaavat oikein hienosti! Mutta luulen, että meitä yhdistää myös tietty kanadalaisuus. Olen nimittäin käynyt lukion itärannikolla Torontossa. Myös jäähallit ovat tuttuja meille molemmille, lätkätaustainen Mikko huomauttaa.

Kuten hyvin tiedetään, Kuopiossa syntynyt ja Vancouverissa asunut Beata on puolestaan luonut uraa taitoluistelijana.

– Hyvin meillä synkkaa kaikki, Mikko myhäilee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »