Arttu Lindeman etsii tyttöystävää.

”Olisi sikakiva seurustella!” Selviytyjät-luovuttaja Arttu Lindeman etsii kuumeisesti tyttöystävää!

20.09.2019 22:05

Harvan parikymppisen elämään on mahtunut yhtä monia mullistuksia kuin Arttu Lindemanin, 23.

Tubettajana jättisuosiota nauttinut nuorukainen sinkoutui kertaheitolla musiikkilistojen kärkeen vuonna 2016 julkaistulla Läikkyy-bilebiisillään. Rakettimaisesti platinaa myynyttä levyä seurasi valinta vuoden artistiksi Emma-gaalassa.

Lue myös: Hirvittävät tuskanhuudot viidakossa! Arttu Lindeman, 23, loukkasi itsensä Selviytyjät Suomessa: pyysi hätääntyneenä apua – ”Tuli aika paljon äitiä ikävä”

Sen jälkeen tuli oma tv-ohjelma, TV5:llä nähty Lindemania. Tänä syksynä Arttu on seikkaillut Nelosen supersuositussa Selviytyjät Suomessa.

– Juuri nyt minulle kuuluu parempaa kuin ikinä, hän huudahtaa Seiskalle.

Televisiokatsojien tyrmistys oli täydellinen, kun Arttu jätti oma-aloitteisesti Selviytyjät Suomen kesken. – Olen tosi tyytyväinen siihen, miten se meni, hän kuittaa.
Televisiokatsojien tyrmistys oli täydellinen, kun Arttu jätti oma-aloitteisesti Selviytyjät Suomen kesken. – Olen tosi tyytyväinen siihen, miten se meni, hän kuittaa.

 

Lue myös: Selviytyjät Suomessa käsittämätön shokkikäänne! Julkkiskilpailija päätti itse jättää pelin kesken - Juuso Mäkilähde ällistyi: "Aiot siis luovuttaa pelin?" - ”En enää pysty tähän kilpailuun”

Sopivan mimmin metsästys

Väliin mahtui myös surullisempi elämänjakso. Artun ja tämän pitkäaikaisen tyttöystävän parisuhde kariutui vajaa pari vuotta sitten. Sen jälkeen lahtelaisella on ollut haku päällä.

– Olen jo pitkään yrittänyt katsella mimmiä itselleni. Olisi sikakivaa seurustella, sillä olen oikeasti tosi romanttinen tyyppi, Arttu vakuuttelee.

– Olisi ihanaa, jos löytäisin jonkun, jonka kanssa voisin jakaa asioita.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!