Katso kuvat!

Oletko nähnyt heitä? Keskurikospoliisi pyytää yleisövihjeitä kymmenestä etsintäkuulutetusta -katso!

Uutiset | 05.07.2019 11:31

Keskusrikospoliisi pyytä yleisövihjeitä yhteensä kymmenestä etsintäkuulutetusta henkilöistä, joista on annettu eurooppalainen pidätysmääräys (EAW). Heitä etsitään syytetoimia ja suorittamatta jääneitä vankeusrangaistuksia varten.

Listalla on Cannonball MC:n entinen pomo, 44-vuotias Janne "Nacci" Tranberg, joka pakoilee tällä hetkellä ulkomailla.

Lue lisää: KRP kaipaa apua! Julkkisrosvo Janne "Nacci" Tranberg etsintäkuulutettuna - julkaisee somessa lomakuvia: Miettii palmun alla menneitä, katso!

Etsintäkuulutettujen joukossa on useita törkeistä rikoksista tuomittuja henkilöitä, jotka saattavat oleskella tai lomailla Suomessa.

Tiedot ja havainnot henkilöistä pyydetään toimittamaan Keskusrikospoliisiin sähköpostitse wanted.krp@poliisi.fi tai puhelimitse +358 50440 1800.

Kasvot julki 

Haagan puukotuksesta epäilty Hayder Abdyljabbar Al-Hmedavi on ollut maaliskuun alusta saakka tavoittamatta. 

Rikoksista epäilty Hayder Abdyljabbar Al-Hmedavi on syntynyt vuonna 1985, ja hän on 168 senttiä pitkä. syyllistyneen kahteen murhan yritykseen, kolmeen törkeään pahoinpitelyyn ja laittomaan
uhkaukseen. Al-Hmedawi on etsintäkuulutettuna myös Europolin European Most Wanted -sivustolla.

HAAGA

Kora, Pekka Johannes, s. 1979, Suomen kansalainen, 180 cm

Koraa etsitään talousrikostuomion täytäntöönpanoa varten. Hänellä on suorittamatta vankeusrangaistusta yksi vuosi ja kahdeksan kuukautta.

Kora

Florin, ent. Heikkilä, Toni Henri Mikael, s. 1989, Suomen kansalainen, 184 cm

Florinia etsitään suorittamaan yli kahden vuoden täytäntöönpanokelpoista tuomiota muun muassa tapon yrityksestä, ampuma-aserikoksista sekä ryöstöstä. Florin on jäänyt palaamatta Sukevan vankilaan poistumisluvalta
määräaikaan mennessä.

f

Annunen, Jukka Tapio, s. 1966, Suomen kansalainen, 183 cm
Annusta etsitään suorittamaan lähes kolme vuotta vankeusrangaistusta muun muassa törkeistä petoksista ja
törkeistä kirjanpitorikoksista.

Annunen

Ahonen, Tuomo Antti, s. 1977, Suomen kansalainen, 181 cm
Ahosta etsitään neljän vuoden vankeusrangaistuksen täytäntöönpanoa varten sekä vastaamaan syytteisiin yhteensä 32 eri talousrikoksesta, muun muassa useista törkeistä petoksista. 

A

Keituri-Ben Mabrouk, Niina Elisa, s. 1985, Suomen kansalainen

Keituri-Ben Mabroukia etsitään vastaamaan syytteisiin törkeästä vapaudenriistosta. Epäilty rikos on tapahtunut vuonna 2012, ja Ben-Mabrouk on ollut etsintäkuulutettuna siitä lähtien.

n

Värtinen, Jeremias Emil Olavi, s. 1993, Suomen kansalainen, 179 cm

Värtisestä on syyttäjän antama eurooppalainen pidätysmääräys. Hän on epäiltynä kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta.

v

Kovanen, Jari Juhani, s. 1984, Suomen kansalainen

Kovasesta on annettu kaksi eurooppalaista pidätysmääräystä. Hänen epäillään syyllistyneen useisiin eri rikoksiin, ja hänet on jo tuomittu kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeusrangaistukseen törkeästä huumausainerikoksesta.

K

Dinh Ba, Vinh Tuong, s. 1984, Suomen kansalainen, 167 cm

Dinhia etsitään vastaamaan syytteisiin törkeistä talousrikoksista, muuan muassa viidestä törkeästä veropetoksesta ja viidestä törkeästä kirjanpitorikoksesta.

D
Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Poliisi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!