fbq
Uutiset
03.08.2017 10:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
viivi avellan
Oletko ennen nähnyt Viivi Avellánia ilman meikkiä? "Ilman tekoaivoja" - kuva!
Uutiset
03.08.2017 10:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Takavuosina lehtien sivuilta hyvinkin tuttu Viivi Avellán ei enää viime vuosina ole juurikaan näkynyt julkisuudessa. Entinen urheiluankkuri muutti perheineen jo loppusyksystä 2016 Singaporeen. Televisiosta tuttu Viivi on viimeisimmät neljä vuotta ollut Fore!-golf -lehden päätoimittaja, mutta pesti sai jäädä muuton takia.

– Miehelleni avautui Singaporessa mielenkiintoinen työmahdollisuus. Keräsimme hetken rohkeutta ennen kuin päätimme muuttaa, mutta onhan Aasia todella mielenkiintoinen kohde tällä hetkellä, Viivi kertoi alkuvuodesta Seiskalle.

Tauko omassa uraputkessa ei Viiviä häritse, eikä hän aio jättää golfiakaan kokonaan.

– Olen luvannut itselleni, että keskityn nyt sataprosenttisesti pikkuruisiimme ja perheemme arjen pyörittämiseen uudessa maassa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä päätökseemme ja olemme muuttaneet tänne pysyvästi, Viivi kertoi.

Parhaillaan hän on kuitenkin käymässä Suomessa, mistä hän postasi myös hauskan kuvan Instagramiin. Kuvassa Viivi poseeraa ilman meikkiä, mutta kuvatekstissä hän väittää jättäneensä aivonsakin narikkaan:

Ilman tekoaivoja! No fake brain! 85% ajastani kun esitän fiksumpaa mitä olen niin olisi ehkä aika kertoa miten pöhkö pikeasti olen..

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »