Uutiset

”Olen pelännyt ihmisten reagointia!” Alina Voronkovan esimerkki rohkaisi venäläistaustaisen Annan osallistumaan Miss Suomi -kilpailuun - huikea kaunotar!

23.03.2020 08:31

Venäläistaustaiset Anna Opalko, 24, Elina Kuznetsova, 23, ja Anna Pichenko, 24, tuovat slaavilaisen kauniin tuulahduksen tämän vuoden Miss Suomi -kilpailuun.

Viipurilaislähtöisen mutta nykyään Helsingissä asuvan Anna Opalkon isä on suomalainen ja äiti venäläinen. Ukrainalais-venäläisten vanhempien tytär Anna Pishchenko ponnistaa puolestaan Siperiasta mutta asuu Lappeenrannassa. Samassa kaupungissa vaikuttaa myös Elina Kuznetsova, joka on syntyjään kuusankoskelainen mutta jonka vanhemmat ovat kotoisin Pietarista.

Kaikki kolme kaunotarta ovat joutuneet koulukiusaamisen uhriksi taustansa vuoksi.

Lue lisää: Rajua kiusaamista! Miss Suomi -kilpailussa nähdään kolme venäläiskaunotarta – ”On tullut koettua kaikennäköistä!”

Venäläistaustaiset Anna Opalko, Elina Kuznetsova ja Anna Pichenko tuovat slaavilaisen kauniin tuulahduksen tämän vuoden Miss Suomi -kilpailuun.
Anna Opalko, Anna Pichenko ja Elina Kuznetsova tuovat slaavilaisen kauniin tuulahduksen tämän vuoden Miss Suomi -kilpailuun.

Alina tienraivaajana

Omanlaistaan tukea slaavilaiskaunottarille on tuonut vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova. Lahdessa syntynyt venäläisvanhempien tytär on toiminut tienraivaajana venäläistaustaisille misseille.

– Alina on ollut iso esikuva omalla esimerkillään, samoin Shirly Karvinen. He ovat hienoja roolimalleja ja osoittaneet, ettei erilainen tausta ole heikkous vaan vahvuus, Anna Pishchenko sanoo.

– Alina motivoi minuakin lähtemään tähän kilpailuun. Olen pelännyt ihmisten reagointia ja miettinyt, mitä Miss Suomi oikeastaan tarkoittaa. Olenko minä riittävän suomalainen? Olen päättänyt, että olen! Anna Opalko naurahtaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!