Niklas Hagman

Ökysähköauto! Tällaisella menopelillä ex-kiekkoilija Niklas Hagman kurvailee – kuva!

23.05.2020 17:01

Entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman, 40, tienasi vuosikymmenen kestäneen NHL-uransa aikana noin 15 miljoonaa euroa. Sen päälle ropisi euroja muun muassa idän kiekkoliigasta KHL:stä. Jos hän on osannut sijoittaa omaisuuttaan fiksusti, ex-kiekkoilijalla ei pitäisi olla niin sanotusti pikkurahasta pulaa.

Niklas osti pari vuotta sitten 995 000 eurolla upean kattohuoneiston Helsingin Lauttasaaresta. 138 neliön lukaalissa on kuusi huonetta ja saunaosasto.

Lue myös: Helsingin tavoitelluin poikamies! Missistä eronnut NHL-miljonääri Niklas Hagman asuu miljoonan kattolukaalissa – kuvat!

Niklaksen moderni kotitalo näyttää päällepäin vaatimattomalta. Ex-jääkiekkoilijan huoneisto on kuitenkin taloyhtiön suurin ja kaunein. Kokonaisuuden kruunaa oma terassi, josta aukeaa häikäisevä merinäköala.

Talossa on lisäksi oma autotalli, jossa Niklas voi ladata lähes tuliterää Audi E-tron -sähköautoaan. Mistään halvasta kiesistä ei ole kyse, sillä mallin hinnat alkavat 90 000 eurosta!

Niklas kurvailee yli 90 000 euron arvoisella Audin ökysähköautolla.
Niklas kurvailee yli 90 000 euron arvoisella Audin ökysähköautolla.

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!