Jukka Hilden

Ökykoti meren rannalla! Jukka Hildén ja Chachi-rakas muuttivat Espooseen – kuva Seiskassa!

Uutiset | 26.11.2020 14:09

Tanssii tähtien kanssa -kisassa hurmannut Duudsonit-ryhmän rämäpää Jukka Hildén, 39, on hankkinut asunnon amerikkalaisen tanssijarakkaansa Chachi Gonzalesin, 24, kanssa. Parin uusi talo sijaitsee rauhallisella asuinalueella Espoossa.

Rakastavaisten koti sijaitsee suljetulla merenrantatontilla, jolla on 11 muuta omakotitaloa. Seiskan selvityksen mukaan Jukan ja Chachin talo on tontin toiseksi hulppein, ja siinä on peräti 395 asuinneliötä.

Jukka ja Chachi ovat Suomen seuratuimpia julkkispareja. Chachi on tähti myös Yhdysvalloissa, sillä hänellä on miljoonia someseuraajia.
Jukka ja Chachi ovat Suomen seuratuimpia julkkispareja. Chachi on tähti myös Yhdysvalloissa, sillä hänellä on miljoonia someseuraajia.

Lue myös: TTK-tähti kävi autokaupoilla! Jukka Hildén kurvailee ökymaasturilla – kuva!

Yhtiöjärjestyksen mukaan talossa on seitsemän huonetta, keittiö, kylpyhuone ja kolme vessaa. Talon kruunaa upea saunaosasto, jossa on myös uima-allas.
Kodin sijantikin on mitä mainioin, sillä merenrantaan on matkaa vain parikymmentä metriä.

Jos Jukka ja Chachi ovat hankkineet talon omakseen, he ovat pulittaneet siitä pitkän pennin. Taloyhtiön neliöhinnat ovat keskimäärin 4 700 euroa, joten talon arvo on noin 1,8 miljoonaa.

Katso kuva ja lue lisää pariskunnan uudesta kodista tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!