Ökykokki Kari Aihinen laittoi rahansa turkulaiseen ravintolaan – ”On mietitty, että voi Luoja sentään, mitähän tästä oikein tulee!”

Uutiset | 05.12.2020 10:17

Turun Tuomiokirkon kupeessa komeilevassa ravintola Rosterissa on lounasaikaan täysi kuhina päällä. Paikan omistaja, tv-ohjelmistakin tuttu Kari ”Kape” Aihinen, 48, seuraa tyytyväisenä, kun työntekijät kiikuttavat laatulounasta pöytiin.

Lue myös: Julkkiskokki Kari Aihinen avautuu Maria Veitolalle perheensä hajoamisesta: Otan eron omaan piikkiin!

– Tämä on ensimmäinen omilla rahoillani ostamani ravintola. Vaikken fyysisesti voikaan aina olla täällä, tämä on silti sydänkäpyseni. Kuten näette, minulla on maaginen henkilökunta, tämä on helvetin hyvännäköinen paikka ja ruokakin on todella päräyttävää!

Lue myös: Uutta kotia etsivä keittiövelho Kari Aihinen tyrmää muuton Turkuun: Helsinki on Suomen Hollywood!

– Teimme täällä tammi-helmikuussa superhyvät liikevaihdot. Maaliskuussa korona sulki pajan, mutta kesä oli taas hyvä. Nyt sitten syksyllä on mietitty, että voi Luoja sentään, mitähän tästä oikein tulee… Onneksi olen ympäröinyt itseni mahtavilla ihmisillä, Kape kiittelee.

Lue lisää Kapesta ja koko jättihaastattelu tuoreimmasta Seiskasta!

Koronavuosi 2020 on ollut raskas yrittäjille, eikä vähiten ravintoloitsijoille. – Jokainen lounas ja illallinen on meille elintärkeä, Turun Rosterin omistava Kape korostaa.
Tervetuloa syömään, Seiska! Koronavuosi 2020 on ollut raskas yrittäjille, eikä vähiten ravintoloitsijoille. – Jokainen lounas ja illallinen on meille elintärkeä, Turun Rosterin omistava Kape korostaa.

 

Teksti:Eetu Ampuja, Turku
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!