Oku Luukkainen ulos Radio Novalta ja suosikkiohjelmasta - radiotähti paljastaa nyt syyt sokkiuutisen taustalla: "Valitettavasti jostain joutuu luopumaan"

Uutiset | 30.11.2020 13:53

Radiotähti Oku Luukkainen, 35, lopettaa joulukuussa Radio Novan Retroperjantai-ohjelman juontajana. Bauer Media ilmoitti asiasta tänään maanantaina tiedotteessaan, mutta ei paljastanut mitään syitä uutispommille.

Seiska tavoitti Okun kommentoimaan yllätysuutista.

- Se oli 100 pinnaa oma päätös. Ilmoitin siis työnantajalleni, että irtisanon itseni, haikean kuuloinen Oku kertoo.

Lue myös: Sokkiuutinen radion suosikkiohjelmasta: Oku Luukkainen yhtäkkiä ulos Retroperjantai-show'sta!

Tilanteeseen ei liity suurempaa draamaa, vaan lopettamispäätös oli pitkän harkinnan tulos.

- Olin pitkään prosessoinut asiaa, ja mitä uusia tuulia ja kuvioita elämä voi tuoda tullessaan, ja silloin valitettavasti jostain joutuu luopumaan. Tällä kertaa se oli Retroperjantai, mies toteaa.

Okua voi kuunnella vielä joulukuussa suositun ohjelman äänenä, mutta sen jälkeen Matti Airaksinen ottaa Retroperjantain haltuunsa.

- Aion kuitenkin vielä tulevaisuudessa olla radiossa, onhan tämä ollut minulle elämäntyö. Artistin hommat kuitenkin jatkuvat nyt ja tammikuussa aion keikkailla ja uutta musiikkia on myös tulossa, Oku miettii jatkosuunnitelmiaan, mutta ei voi paljastaa tarkemmin, mitä keväällä tapahtuu.

Vaikka radiojuontajan työt Novalla loppuvat, ura jatkuu toistaiseksi musiikkia tehden ja keikkaillen.

Lue myös: Huh, mikä topless-rantaleijona! Radiotähti Oku Luukkainen väisti burnoutin koronan ansiosta, nyt hän palaa tositoimiin "varmalla kesähitillä" - kuvat!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
oku luukkainenretroperjantairadio

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!