Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Oku Luukkainen

Oku Luukkainen kaasuttelee 200 000 euron urheiluautolla tuoreella YsäriBoi-musiikkivideolla: "Tajusin, että jos mällään sen, velkavankeus odottaa" - video!

Radio Novan suosikkijuontaja, Retroperjantai-ohjelmasta tuttu dj ja musiikkipäällikkö Oku Luukkainen julkaisi perjantaina musiikkivideon uuteen kappaleeseensa YsäriBoi. Biisi ilmestyi heinäkuun alussa ja sillä vierailevat Portion Boys sekä Pasi & Anssi.

YsäriBoi-musiikkivideossa on vahvaa kesäfiilistä, ja videon pääosissa ovat artistien lisäksi pramea urheiluauto sekä hemaisevat bikinikaunottaret.

- Musavideossa ei ole mitään superjuonta, mutta on siinä toki sellainen pieni draamankaari, että ollaan matkalla keikalle ja siinä tapahtuu kaikenlaista.

Lue: Ysäri-dj Oku Luukkaisella rankka työtahti: Burn out oli lähellä!

Okun mukaan video on tehty kiitokseksi uskollisille faneille, mikä näkyy videolla selkeästi.

- Videolla on paljon materiaalia tämän vuoden keikoilta ja sekä biisi että video ovatkin eräänlainen kunnianosoitus niille ihmisille, jotka käyvät keikoilla ja fiilistelevät tuota juttua. Siksi siihen on haluttu monelta eri keikalta tunnelmapaloja, Oku sanoo.

"Mitä jos poliisi sattuu kohdalle?"

Musavideolla nähtävä auto on BMW i8, jonka hinta pyörii jopa 200 000 euron kieppeillä. Oku myöntää hieman jännittäneensä urheiluauton ratissa.

- Robinilla on kuulemma samanlainen auto, mutta koska itse en ole ihan hirveästi autoilla ajellut, niin kuumottavinta oli ajella sillä ristiin rastiin. Tajusin, että jos mä sen mällään, niin velkavankeus odottaa. Tai sitten pitäisi alkaa tosissaan tehdä keikkaa ympäri viikon päivätöiden ohella, että sen saisi maksettua takaisin.

Lue myös: Näin radiotähti Oku Luukkaisen supersuosittu Retroperjantai sai alkunsa – ”Annettiin tehdä mitä vain!”

- Kuvausten aikana jonkinlainen haaste oli myös se videolla näkyvä YsäriBoi-rekisterikilpi, joka ei tietenkään ole virallinen. Poliisia me ei kohdattu, mutta tietenkin kävi mielessä, että mitenkäs sitten, jos sattuisivat kohdalle. Mutta kyllä se kilpi herätti huomiota Porin ja Kristiinankaupungin suunnalla, missä videota kuvattiin. Porukka sitä äimisteli ja joku taisi ottaa siitä kuvankin, Oku kertoo.

YsäriBoi-kappale on saanut vauhdikkaan alun striimauspalveluissa. Vaikka Okun keikat ovat ympäri Suomen ääriään myöten täynnä bilettäviä faneja, on kappaleen hurja menestys ollut juontaja-dj:lle yllätys.

- Itse biisihän on rehellisesti sanottuna kaikille tekijöille superyllätys, että millaisen vastaanoton se on saanut. Se on ollut Spotifyn top20-listalla jonkin aikaa ja alle kuukaudessa saanut yli puoli miljoonaa soittoa Spotifyssa. Se on tietysti tällaiselle uudelle nimelle älyttömän hyvin. Se onkin ollut todella sydäntä lämmittävää, miten jengi on ottanut sen vastaan, ja se on ehdottomasti oman keikkasettini ehdottomasti isoin biisi. Tuntuuhan se aika hassulta. Se on mahtavaa ja erikoista, kun keikkojen soittolistalla on kuitenkin todella paljon megalomaanisia 90-luvun hittejä, Oku sanoo.

Lue myös: Retroperjantain Oku Luukkainen: Fanipostia vankilasta!

Katso YsäriBoi-musiikkivideo alta!

 


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Atte Kajova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!