Hyppää pääsisältöön
Kaija Koo hämmensi grillillä.

Öinen välikohtaus grillijonossa! Unohtiko Kaija Koo käytöstavat? Pöyristynyt asiakas tilittää Seiskalle: "Ärähdimme, että ihan turhaan siinä kiilailet"

Helsingin päärautautieaseman kulmat ovat etenkin viikonloppuöisin varsin vilkkaasti liikennöityjä. Toisinaan yökulkija voi törmätä myös julkisuudesta tuttuihin kasvoihin, ja juuri näin kävi eräälle Seiskan tarkkasilmäiselle lukijalle.

Kyseiset tapahtumat juontavat juurensa viime perjantain ja lauantain (8.-9.3.) väliseen yöhön. Seiskaan yhteyttä ottaneen herrasmiehen mukaan hän oli tuolloin jonottamassa yöpalaa ystävänsä kanssa päärautatieaseman edustalla kököttävällä grillikioskilla.

– Olimme juuri vilkaisseet ruokalistaa ja menossa tiskille tilaamaan, kun yhtäkkiä joku kysäisi takaamme, että ”olettekos te tilaamassa”, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Kermaleivoksia ja kuumia suudelmia! Kaija Koo avoimesti yhdessä naimisissa olevan liikemiehen kanssa – katso paljonkertovat paparazzikuvat!

– Vastasimme tilaamiskysymykseen heti, että juu, tässä ollaan juuri tilaamassa. Samassa silmänräpäyksessä tämä kysyjä alkoikin jo ängetä väkisin ohitsemme.

Kaksikon yllätykseksi kyseinen änkeäjä oli miesseuralaisen kanssa liikkellä ollut suosikkilaulaja Kaija Koo. Jonottamisen kultainen etiketti ei siis silminnäkijämme mukaan ollut suosikkiartistille seuralaisineen kovinkaan tuttu.

– Ärähdimme, että ihan turhaan siinä kiilailet, kun me olemme ensin vuorossa, nimettömänä pysyttelevä herrasmies kuvailee nakkikioskin tapahtumia.

Lue myös: Kaija Koo heilastelee avoimesti naimisissa olevan liikemiehen kanssa – vaimo jätti avioerohakemuksen: ”Tuntuu ikävältä!”

Lue lisää ja katso kuvat tilanteesta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!