Oikeuden asiakirjat paljastavat: seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä syytetty Teuvo Hakkarainen piti naiskollegan päätä voimakkaassa otteessa – vaaditaan ehdollista vankeusrangaistusta!

Uutiset | 18.06.2018 10:04

Perussuomalaisten Teuvo Hakkaraista syytetään kansanedustaja Veera Ruohon seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä.

Tapauksen käsittely alkoi Helsingin käräjäoikeudessa noin tunti sitten.

Lue myös: JUURI NYT: Seksuaalisesta ahdistelusta syytetty Teuvo Hakkarainen saapui käräjäoikeuteen vakavana – kuvat!

 

Aiheutti kipua ja särkyä

Oikeuden asiakirjoista selviää, mitä Eduskuntatalossa tapahtui 14. joulukuuta 2017. Eduskunta oli käsitellyt täysistunnossa uutta alkoholilakia, ja monet eduskuntaryhmät olivat viettäneet pikkujouluja.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Teuvo oli tehnyt ruumiillista väkivaltaa Veeralle tämän ollessa Eduskuntatalon kahvilassa. Teuvo oli istunut Veeran viereen ja kietonut käsivartensa yllättäen Veeran kaulan ympärille. Hän oli pitänyt Veeran päätä voimakkaassa otteessa, eikä tämä pystynyt liikuttamaan päätään. Teuvo oli yrittänyt kääntää Veeran kasvot väkivalloin itseään kohden ja suudellut Veeraa suulle vastoin tämän tahtoa.

Syyttäjä vaatii Teuvolle 60 päivän ehdollista vankeusrangaistusta. Lisäksi syyttäjä vaatii, että Teuvo korvaa Veeralle 500 euroa korkoineen aiheuttamastaan kivusta ja särystä.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!