fbq
Uutiset
13.08.2019 12:02
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Seiskan lukija & Seiskan toimitus
Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat
Ohoh! Jasper Pääkkönen ja mallikaunotar Alexandra Escat viettivät kesäpäivää Helsingissä: Jasper huristeli näyttävällä pyörällä, Alexandra nyrpeili – kuvat!
Uutiset
13.08.2019 12:02
Teksti: Mikko Niimes|Kuvat: Seiskan lukija & Seiskan toimitus

BlackKklansman-elokuvasta suuresti kiitosta saanut suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen, 39, on jälleen vieraillut Suomessa yhdessä malliavopuolisonsa Alexandra Escatin, 34, kanssa. 

Pariskunta bongattiin toissa viikon tiistaina Helsingin keskustassa Mikonkadulla. He olivat ostoksilla ja mukanaan heillä oli ilmeisesti Alexandran perhettä.

Lue myös: Kuva! Jasper Pääkkönen lomaili Alexandra-rakkaansa kanssa – tärkeä puhelu kesken museokierroksen!

Jasper ja Alexandra
Alexandra odotteli, että avopari pääsee yhdessä Marimekon myymälään, jossa hänen vanhempansakin shoppailivat.

Jasper kulki pyörällä, Alexandra puolestaan kävellen. Silminnäkijä nappasi muutaman otoksen Alexandrasta ja Jasperista, mikä ilmeisesti harmitti Alexandraa. Niin nyrpeäksi naisen kasvot vääntyivät kuvaaja kohti.

– Alexandralla vaikutti olevan huono päivä. Jasper saapui paikalle polkupyöränsä kanssa, ja he olivat matkalla viereiseen Marimekon myymälään. Ulos myymälästä he tulivat ilmeisesti Alexandran vanhempien kanssa ja jatkoivat matkaansa, Seiskan tarkkasilmäinen lukija raportoi.

Katso: Jasper Pääkkönen ja uusi mallirakas suutelivat himokkaasti Helsingissä: upeavartaloinen Alexandra, 32, keimaili pikkubikineissä – kuvat!

Jasper ja Alexandra
Marimekko-shoppailun jälkeen Jasper avasi Mikonkadulla pyöränsä lukkoa ja Alexandra harjoitteli ilmeilyä juuri, kun Seiskan lukija oli valmiina kameransa kanssa.

Lue lisää: Miksi irvistät noin julmasti, Alexandra? Jasper Pääkkönen mallirakas ilmeili ihmeellisesti Helsingin keskustassa!

Tapahtumat ajoittuivat iltapäivään kello 14 ja 15 välille.

Yhdessä Linnassa

Filippiiniläis-espanjalainen Alexandra ja Jasper ovat seurustelleet jo muutaman vuoden. Seiska uutisoi pariskunnan suhteesta kesällä 2017.

Lue lisää: Jasper Pääkkönen iski prinssi Andrew’n salarakkaan: kiihkeää suutelua Helsingissä espanjalaismallin kanssa – kuva!

Lue myös: Jasper Pääkkösen uusi kulta on prinssi Andrew’n ex-salarakas – näin piilosuhde paljastui! 

Suhteensa alusta lähtien pariskunta on viihtynyt useasti Suomessa. Viime vuonna Alexandra pääsi Jasperin mukana myös Linnan juhliin.

Varakkaan näyttelijän menopeli on varsin nuorekas trendipyörä.
Varakkaan näyttelijän menopeli on varsin nuorekas trendipyörä.

Lue lisää: Huhhuh, tässä he ovat! Jasper Pääkkönen ja superkaunis Alexandra Escat saapuivat Linnaan: kuin Hollywoodin supertähtiä – upeat kuvat!

Viime aikoina Jasper on ollut otsikoissa taiteellisten edesottamustensa lisäksi luonnonsuojelun tiimoilta. Hiitolanjoen patojen purkuhanke sai sinettinsä 19. heinäkuuta, ja perhokalastushulluna tunnetulla Jasperilla oli vahvasti sormensa pelissä.

Hän lahjoitti itse 25 000 euroa hankkeeseen ja auttoi keräämään puuttuvat 200 000 euroa noin 3,2 miljoonan euron potista, jolla patoja hallinnoiva yhtiö siirtyy harvinaisen Laatokan järvilohen suojelijain haltuun.

Rahat kerättiin ministeriöltä, paikallisilta toimijoilta ja yksityisiltä lahjoittajilta.

Jasper
Hyvin kulkee, Jasper!