Uutiset
Katso kuva!

Oho, uskoisitko tätä kuvaa Suvi Pitkäsestä meikittömäksi? Katso!

14.06.2017 13:41

Tosi-tv-tähti Suvi Pitkänen esitteli sosiaalisessa mediassa "luonnonkaunista" ulkonäköään.

Lainausmerkit siksi, että vaikka Suvi julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa ilman meikkiä, hänellä on silti kuvassa apuja muualtakin kuin luontoäidiltä. Kuvatekstissään Suvi kertoi, ettei hän tarvitse meikkiä muhkeiden ripsienpidennystensä takia.

Tia Kiuru seurasi perässä

Suvin kuvan julkaisun jälkeen Suvin parhaimpiin ystäviin lukeutuva Tia Kiuru julkaisi omalla Instagram-tilillään meikittömän kuvan. Kuvallaan hän halusi ottaa kantaa naisten ulkonäköpaineisiin.

 

Ei meikkiä, ei ripsiä, ei värjättyjä kulmia, ei filtteriä, ei kuvanmuokkausta - ei mitään. Saunanraikas. Kuinka moni tunnistaisi kadulla? Jännittävää, että ripsien lähdettyä en itsekään meinannut tunnistaa itseäni peilistä. Olen kuitenkin huomannut tänä kesänä monen tutun naisen kokeilleen ripsettömyyttä ja jokaisesta mulle on tullut olo "onpa hän kaunis ilman!" Ihmeellistä, miten me naiset eletään nykyään niin vahvasti sellaista aikakautta että me jopa tunnetaan tarvitsevamme jotain näyttääksemme hyvältä tai "itseltämme". Olivatpa ne ripset, kulmat, hiusväri, pidennykset, silikonit, fillerit, meikki... Joskus on kuitenkin ihan hyvä muistuttaa toisiamme (ja noita miehiä jotka meitä tuijottavat) että sieltä kaiken rojun alta löytyy tällaisia suomi-neitoja. Joku päivä mä vielä pidän meikittömän kuukauden ja katson mitä se tekee omalle mielelleni. Uskoisin, että hyvää. Tässä nyt kuitenkin tämä. Terve kaikki muut neitokaiset ja tervemenoa miehet joiden kanssa mitään vispilänkauppaa, sekä miesseuraajat! ?✌#nomakeup #nofilters #nolashes

Henkilön Tia Kiuru (@tiakiuru) jakama julkaisu

Ihmeellistä, miten me naiset eletään nykyään niin vahvasti sellaista aikakautta että me jopa tunnetaan tarvitsevamme jotain näyttääksemme hyvältä tai "itseltämme". Olivatpa ne ripset, kulmat, hiusväri, pidennykset, silikonit, fillerit, meikki... Joskus on kuitenkin ihan hyvä muistuttaa toisiamme (ja noita miehiä jotka meitä tuijottavat) että sieltä kaiken rojun alta löytyy tällaisia suomi-neitoja, Tia kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!