Katso videot!

Oho, suomalaisnäyttelijä nappasi roolin Jurassic World -dinosaurus-leffan jatko-osasta - katso traileri!

Uutiset | 08.12.2017 13:31

Lontoossa asuva suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu osallistui toukokuussa Seiskan 25-vuotissyntymäpäiville Helsingin Kaivohuoneella. Tuolloin Pasi kertoi Seiskalle napanneensa roolin suuresta Hollywood-produktiosta.

Pasi paljasti, että kyseessä on erään dinosauruselokuvan jatko-osa, jota tähdittää muun muassa amerikkalaistähti Chris Pratt. Arvata saattaa, että kyseessä on lipputuloillaan maailmanennätyksiä tehnyt Jurassic World -elokuvan jatko-osa, jonka ensimmäinen täyspitkä traileri julkaistiin aamuyöllä (8.12.) Suomen aikaa. 

Vajaa kolme minuuttisella pätkällä ei Pasia nähdä, mutta luvassa on suuria tunteita ja rajatonta toimintaa, kun dinosauruspuiston vanhat työntekijät palaavat takaisin. 

Pasi suuntasi toukokuussa Seiskan syntymäpäiväjuhlilta takaisin Lontooseen, jossa hän purkitti leffaan oman osansa. 

- Asun itse asiassa studioiden läheisyydessä. Ajattelin käydä katsomassa ja varmistamassa reitin, etten eksyisi, mutta niin kävi. Kartan mukaan olisin päässyt perille pyörällä 58 minuutissa. Kun lähdin, taivaalta tuli kaatamalla vettä, ja kaksi ja puoli tuntia myöhemmin saavuin studioille vain kääntyäkseni takaisin, sillä en ollut löytänyt ajoissa perille. Seuraavana päivänä kävelin ja matkaan meni neljä tuntia. Teipitin sen matkan, että löydän varmasti kuvausaamuna takaisin perille, Pasi nauroi.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!