Katso kuvat!
Jessica Edström

Oho, seksipommi Jessica Edström tekee nyt K18-materiaalia: julkaisi heti OnlyFansissa poikkeuksellisen rohkean videon - "En ole koskaan ennen tehnyt mitään tällaista!"

Uutiset | 30.11.2020 19:55

Instagramin suomalainen seksipommi Jessica Edström on liittynyt maksullista K18-materiaalia tarjoavalle OnlyFans-sivustolle.

Viime perjantaina palveluun liittynyt Jessica lupaa OnlyFans-tilillään raottaa maailmaansa ja kommunikoida avoimesti seuraajiensa kanssa. Luvassa on hyvien fiiliksien lisäksi myös kuumia, aiemmin julkaisemattomia kuvia.

Suomenruotsalaisella ilopillerillä on Instagram-tilillään yli 290 000 seuraajaa, joten Jessican fanit lienevät ikionnellisia Jessican liityttyä myös yksityisempää sisältöä jakavalle sivustolle. Jo aiemmin Jessica jakoi Instagramin kannalta liian rohkeaa kuvamateriaalia erillisellä, maksullisella sivustolla, mutta nyt hän jakaa K18-materiaalia myös OnlyFansissa.

Trendikkäällä K18-sivustolla Jessicaa pääsee seuraamaan täysin ilmaiseksi, mutta Jessica kerää seuraajiltaan rahaa yksittäisistä kuva- ja videopäivityksistä, joissa tarjolla on tavallista rohkeampaa materiaalia.

Kuvien ja videoiden hinnat ovat viime perjantain jälkeen vaihdelleet 4 ja 35 dollarin eli 3,30 ja 29 euron välillä.

"En tiedä, teenkö enää uudestaan"

Sunnuntaina OnlyFansiin jakamansa maksullisen videon tekstissä Jessica lupaa, että sen sisältö on rohkeinta, mitä hän on ikinä missään jakanut. Videon hinta oli 35 dollaria eli 29,1 euroa.

- OMG tein elämäni isoimman kiusausvideon suihkussa. Poistin bikinini ja olen täysin märkä ja alasti. En ole koskaan ennen tehnyt mitään tällaista, ehkä se on jopa hieman liikaa. En tiedä, teenkö enää uudestaan tällaista juttua, Jessica kommentoi videota mainostavassa tekstissä.

Jessica huomauttaa kuitenkin tekstin lopuksi, ettei videolla näytetä hänen nännejään tai sukupuolielimiään.

- Mutta lupaan, että se täyttä tulta silti... Jessica sanoo. 

Tällainen video on

Seiska sai nähtäväkseen Jessican OnlyFansissa julkaiseman, 29,1 euron arvoisen suihkuvideon. Videomateriaalin perusteella Jessican rohkeinkin OnlyFans-materiaali on pikkutuhmaa kiusoittelua ja viettelemistä, sillä videolla hänen vartalonsa kriittisimmät kohdat jäävät Jessican käsien alle tai ne on rajattu videolla kuvan ulkopuolelle.

Videolla Jessica näyttäisi riisuutuvan suihkussa alastomaksi ja hän koskettelee käsillä rintojaan. Lisäksi Jessica tekee videolla pieniä temppuja kielellään ja suullaan suihkuavan veden alla, mikä tuo videoon eroottista lisälatausta. Muita henkilöitä videolla ei Jessican lisäksi näy. 

Tällä hetkellä Ruotsissa?

Tuoreen Instagram-päivityksen perusteella Jessica on tällä hetkellä Ruotsissa lomailtuaan kaksi viikkoa Meksikossa.

Lue myös: Instagram-tähti Jessica Edström herättää himot estottomana pikkubikineissä Meksikossa - näitä kuvia janoaa lisää!

Myös lukuisat muut suomalaiset ovat liittyneet kesän ja syksyn aikana OnlyFansiin jakamaan aikuisille soveltuvaa sisältöä maksua vastaan.

Tässä vielä Jessican viimeaikaisia kuumia kuvia, jotka antavat esimakua myös OnlyFans-sivuston antimista.

Lue myös: Näinkö voi hurmata Jessica Edströmin? Povipommi paljastaa salaisuuden sydämeensä: ”Seksikkäin piirre toisessa ihmisessä”

Teksti:Milla Leinonen & Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!