Oho, mitä mieltä peppumissi on silikonikaunottarista!

Uutiset | 07.09.2015 19:51

Facebook-sensaatioksikin kutsuttu Melissa Roos on skabannut muiden muassa Suomen seksikkäin, Miss Peppu ja Miss Helsinki -kisoissa.

Nyt hänet nähdään Martina ja hengenpelastajat -sarjan toisella tuotantokaudella.

TAUSTAA: Tässä ovat uudet Hengenpelastajat -tähdet: twerkkaaja, peppumissi ja liuta kohujulkkiksia!

 

"Telkkarissa kaikki näyttää niin helpolta"

Seiska haastatteli kohukaunotarta maaliskuussa sarjan kuvauksissa Thaimaassa.

- Tämä on ollut silmiä avaavaa. Olen itse katsonut aiemmin sarjaa telkkarista, ja silloin niin helppo sanoa, että miksi tuo tekee noin ja niin edelleen. Kaikki näyttää fyysisesti helpolta, Melissa pohti.

Melissalla on kuitenkin hyvä luotto menestyksensä suhteen.

- Mukana on tosi kovia tyttöjä. Jokaisella on vahvuutensa: on hyviä uimareita ja nopeita juoksijoita. Itsekin olen nopea maalla ja fyysinen kuntoni on hyvä. Täällä ollaan kuitenkin samalla oppimassa ja kouluttautumassa, ei kaikkea tarvitse valmiiksi osata, povipommi totesi.

 

 

"Haluan saavuttaa jotain elämässäni"

Melissa opiskelee parhaillaan liiketaloutta ammattikorkeassa. Tunnollinen opiskelija teki kolmen viikon opintotaukoa varten tehtävät etukäteen valmiiksi.

- Koulun suhteen ei voi hölmöillä, minulla on sen suhteen melko asiallinen linja. Tähtään kauppakorkeakouluun. Toiveammattini voisi olla henkilöstöpäällikkö tai jokin muu korkea asema. Haluan ehdottomasti saavuttaa jotain elämässäni, hän sanoi.

Ihan mihin tahansa ohjelmaformaattiin peppumissikään ei olisi valmis osallistumaan.

- En menisi esimerkiksi Viidakon tähtösin, sillä ohjelmalla pitää olla jokin merkitys. Hengenpelastuksella on! Voisin kuvitella tekeväni hengenpelastajan duunia, jos olisin tarpeeksi hyvä siinä. En ikinä antaisi itselleni anteeksi, jos en osaisikaan toimia esimerkiksi sukellustilanteessa, ja uhri hukkuisi. Koulun kanssa on vähän sama juttu: en hyväksy itseltäni huonoja numeroita, se on kaikki tai ei mitään, vaaleaverikkö huokasi.

 

"Ulkonäkö ei kerro kaikkea"

Melissa haluaa rikkoa ennakkoluuloja.

- Vaikka silikonirinnat ovat yhden kauneusleikkauksen tulos, ihmisillä on melkoisia ennakkoluuloja. Yleisin stereotypia on se, ettei silikonit ottaneen ihmisen päässä liiku mitään. C’moon! Kyllä siellä saattaa olla joku ihan älykäs ihminen. Ei ulkonäkö kerro kaikkea.

Kaunotar on seurustellut avomiehensä kanssa kahdeksan vuotta.

- Meillä on myös kaksi koiraa: yorkshirenterrieri- ja chihuahuatytöt, hän kertoi ylpeänä perheestään.

TAUSTAA: Martina ja hengenpelastajat -kilpailijat lentokentällä - peppumissin ja rakkaan herkät jäähyväiset!

 

Martina ja hengenpelastajat torstaisin klo 21 JIM-kanavalla.

Teksti:Hanna Juntto
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!