fbq
Uutiset
23.05.2018 14:48
Teksti: petri voutilainen|Kuvat: Matti Matikainen
jEKKU bERGLUND
Oho, kuntokuurilla oleva bileprinsessa Jekku Berglund aloitti tipattoman: Lenkkikerho Ilari Sahamiehen kanssa!
Uutiset
23.05.2018 14:48
Teksti: petri voutilainen|Kuvat: Matti Matikainen

Selviytyjät-sarjasta tuttu Jekku Berglund on pitänyt kuuden viikon tipattoman, jona aikana hän on nauttinut urheilemisesta yhdessä ystäviensä kanssa. 

LUE MYÖS: RADIOKANAVAN SOMESSA KÄNNISEKOILUAAN KUVANNUT JA JULKAISSUT JEKKU BERGLUND EHDOLLA VUODEN SISÄLLÖNTEKIJÄKSI RADIOGAALASSA - MUISTATKO NÄMÄ KOHUKUVAT?

- Meillä on Selviytyjistä tutun Ilari Sahamiehen kanssa oma lenkkiryhmä. Yhdessä vaiheessa kävimme lenkillä joka aamu. Olemme Ilarin kanssa ikuiset laihduttajat. Minulla näkyi ensimmäistä kertaa ikinä sixpack Selviytyjien jälkeen, Jekku kertoo.

Biletys yhdistää

Jekun hyviin ystäviin kuuluu maailmalla mainetta niittävä Alma, jonka Euroopan-kiertueen päätöskeikkaa hän on menossa katsomaan pian Berliiniin.

- Tutustuimme sekä duunin että Sini Sabotagen kautta. Harvoin tältä alalta saa oikeita ystäviä, mutta koen, että Almasta on tullut minulle oikea ystävä. Uskon, että olemme Alman kanssa yhtä kovia juhlimaan.

LUE LISÄÄ: SUOMALAISLAULAJA ALMA BILETTI COACHELLA-FESTAREILLA – JA MISSÄ SEURASSA: TÄMÄ KUVA TEKEE KATEUDESTA VIHREÄKSI!

Tv-työt kiinnostavat

Selviytyjät-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Filippiineillä. Jekku tuntee useita kuvauksiin osallistuvia, mutta kukaan heistä ei uskaltanut kertoa hänelle etukäteen, että on osallistumassa ohjelmaan.

LUE MYÖS: SELVIYTYJÄT-SARJAN KUVAUKSET AJOIVAT JEKKU BERGLUNDIN AHDINKOON: NÄIN VIIKKOJA PAINAJAISIA!

– Kai menestyin sen verran huonosti, ettei kukaan kysynyt minulta vinkkejä. 

Jekku on kiinnostunut myös jatkossa tekemään tv-töitä. 

- Formaatin pitää olla oikea, sillä en näe itseäni juontamassa Toisenlaiset äidit -ohjelmaa, kaunotar nauraa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »