Ossi Jaala

Oho, keskisormea valvontakameralle näyttänyt Porsche-Ossi vaihtoi autonsa: "Tarvitsin enemmän tilaa!"

24.10.2018 14:35

Nopeusvalvontakameralle keskisormea näyttänyt muusikko Ossi Jaala vaihtoi autoaan.

Ossi Jaala nousi otsikoihin viime viikolla, kun hän näytti keskisormea poliisin nopeusvalvontakameralle. Hän ajoi tarkoituksella ylinopeutta saadakseen viestinsä eteenpäin.

− Minulla oli selvä pointti koko asiassa. En pidä kameroista, vaan haluan työllistää oikeita poliiseja. Olen saanut tempauksestani palautetta puolesta ja vastaan, mutta en ole ottanut niihin oikein mitään kantaa. Enää en aio näyttää kameroille keskaria, Ossi kertoi Seiskalle.

Ossi paljasti luopuneensa kohu-Porschestaan.

− Se on vaihtanut omistajaa. Vaihdoin autoa, koska tarvitsen hieman enemmän tilaa. Ajan tällä hetkellä urheilullisella saksalaisautolla.

Ossi Jaala

 

Julkaisee musiikkia

Ossi nousi suomalaisten tietoisuuteen 2000-luvun alussa, kun hänen @Junkmail-yhtyeensä nousi radiolistojen kärkeen. Heidän tunnetuin kappaleensa on erokappale Ei koskaan enää.

@Junkmailin hajottua kymmenisen vuotta sitten, alkoi Ossi viihdyttää suomalaisia bilebändinsä Benny Loverin kanssa. Nyt hän julkaisee omaa musiikkiaan Ossie-nimellä.

− Ensimmäinen single julkaistaan muutaman viikon kuluttua. Tämä on ensimmäinen kappaleeni sooloartistina. Sain innostuksen tähän noin vuosi sitten. Nyt aika tuntui oikealta. Kappaleeni on tarinallista räppiä.

Ossin tarkoituksena on julkaista enemmänkin kappaleita ja mahdollisesti kokonainen albumi.

− Se on päämääräni. Olen kirjoittanut niin paljon kappaleita vuosien aikana. @Junkmailin hahmoja on ollut auttamassa parin kappaleen sävellystyössä, mutta käytännössä tämä on sooloprojekti täysin eri ryhmällä. Mukana on myös Suomen tunnetuimmista bändeistä tuttuja huippumuusikoita, joiden kanssa ideoita on palloteltu.

 

@Junkmail ei palaa

Vaikka radiolistoja 2000-luvun alkupuolella dominoineen @Junkmailin paluuta toivotaan usein, ei sen toteutuminen ole Ossin mukaan todennäköistä.

− Radiojuontaja Oku Luukkainen on pyytänyt paluutamme monta kertaa. Keskustelimme asiasta, mutta tulimme siihen tulokseen, että aika on ajanut ohi sen osalta. Se oli todella hienoa aikaa, mutta @Junkmail ei ole tekemässä paluuta. Tulevaisuudessa saatamme soittaa @Junkmailin musiikkia keikoillani, ovathan ne kappaleet minulle tärkeitä.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Sari Katainen, poliisi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!