Hyppää pääsisältöön
Oho, ex-pari Mikael ja Maria Jungner käsi kädessä Helsingissä - kuvat!

Oho, ex-pari Mikael ja Maria Jungner käsi kädessä Helsingissä - kuvat!

Entinen aviopari kansanedustaja Mikael Jungner ja Ylen tv-kuuluttajana tutuksi tullut Maria Jungner bongattiin yllättäen erittäin läheisissä väleissä Helsingin keskustassa viime viikolla.

− Ex-pariskunta käveli rinnakkain pitkin Esplanadia. Mannerheimintien tuntumaan päästyään Mikael kaappasi Maria käden omaansa ja pariskunta jatkoi hempeää kulkuaan käsi kädessä, Seiskalle kerrotaan.

 

 

Kyse tukemisoperaatiosta

Hempeä iltakävely sai spekulaatiot liikkeelle: onko pariskunta palannut yhteen? Tavoitimme Mikaelin, joka vastasi hyväntuulisesti kysymykseen.

Oletteko palanneet yhteen Marian kanssa?

− Emme ole.

Teidät nähtiin kävelemässä käsikkäin Helsingin keskustassa.

− Heh, ollaan me nähty ja joskus pidetty myös kädestä kiinni, Marialla kun on suhteellisen korkeat korot niissä kengissään.

Kyse oli siis jonkinlaisesta tukemisoperaatiosta?

− Ihan hyvät välit meillä on, jos sä sitä tarkoitat.

Korkokengät olivat ratkaiseva tekijä käsi kädessä kävelyyn?

− Kyllä.

 

 

Takana on-off-liitto

Mikael ja Maria avioituivat vuonna 2007. Parin ero oli käräjillä vireillä peräti kaksi kertaa vuonna 2012, mutta he muuttivat aina mielensä ja jatkoivat liittoaan. Mikael ja Maria ehtivät elää on-off-liitossa pitkään ennen kuin heidän avioeronsa astui voimaan 26. kesäkuuta 2013.

Mikael yhdistettiin eron jälkeen useaan eri naiseen, mutta Maria vaikeni suhdesutinoistaan. Yle Puhe -radiokanavalla nykyään omaa ohjelmaa luotsaava Maria hehkutti Ilta-Sanomien haastattelussa toukokuussa, että hän on nykyään varattu nainen.

Ilta-Sanomat uutisoi keskiviikkona 28. toukokuuta, että Maria jäi pitkälle sairauslomalle.

 

KUVAT: M. TUBLI -PHOTOS


Teksti:
Heli Karonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!