Hyppää pääsisältöön
Essi Unkuri ja beata Papp risteilivät Karibialla.

Oho, amerikkalaiskomistus vietti tiiviisti aikaa missikaunotarten Essi Unkurin ja Beata Pappin kanssa Karibian-risteilyllä – sängystä otetut somekuvat levisivät: ”Ilmapiiri oli hyvin avoin!”

Peräti 362-metrinen luksusristeilijä kyyditsi suomalaismissit Essi Unkurin ja Beata Pappin Floridasta Haitin, Jamaikan ja Meksikon kautta takaisin Fort Lauderdaleen.

Jossain vaiheessa risteilyllä kuvankauniita suomalaiskaunottaria lähestyi charmikas jenkkiköriläs, joka vilkkui vähän väliä Essin ja Beatan somejulkaisuissa.

Lue myös: Huhhuh, mitkä bikinikaksoset! Missi Essi Unkurin teinivuodet ovat ohi - Beata Papp julkaisi synttärien kunniaksi kuuman poreallaskuvan!

Eräälläkin videopätkällä hurmaava alfauros hengaili tyttöjen sängyllä leveästi hymyillen, tosin aivan täysissä pukeissa.

– No siis… Kyllähän me siellä laivalla tutustuttiin moniinkin ihmisiin, Essi rykäisee.

– Ilmapiiri oli hyvin avoin, paljon avoimempi kuin Suomessa. Siellä hakeuduttiin helposti kanssamatkustajien juttusille!

Lue myös: Tissivaroitus! Suomalaiset missikaunottaret estottomina toisella puolella maailmaa - bikiniposeeraukset räjäyttävät tajunnan: "Nätit melonit" - katso!

”Tosi hyvä tyyppi”

Valtaosa matkustajista oli kuitenkin varttuneempaa vuosikertaa.

– Keski-ikä oli korkeahko, mutta tämä kyseinen kundi oli enemmän omaa ikäluokkaamme. Siksi häneen oli luontevaa tutustua, ja hän oli oikein hauska tyyppi, Essi muotoilee.

Lue myös: Kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Uhkea Essi Unkuri viettelee Dubain lämmössä – ”Aurinkoa on tullut otettua”

Äityivätkö välinne jopa romantiikan puolelle?

– Hahhaa, ei tosiaan! Olemme ihan vaan kavereita. Sitä paitsi olimme kuitenkin suurimman osan ajasta kahdestaan Beatan kanssa, Essi painottaa.

Lue lisää ja katso kuvat missikaunotarten risteilyltä tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!