Hyppää pääsisältöön
Merisalo Arto

Oho! Sukarin ökyhäissä vieraana vaalirahoittaja ja kohuliikemies Arto Merisalo - valitteli kilojen karttuneen!

Liukasliikkeinen ja monissa liemissä keitetty liikemies Arto Merisalo juhli liikemies Toivo "Topi" Sukarin häitä Turussa lauantaina 20.6.
Seiskan toimittajalle hän valitteli, että "viime aikoina kiloja on kertynyt".

Kuvasta näkyy, että hyvävointisen näköinen Merisalo on ehkä hitusen riskimmässä kunnossa, kuin viimeksi esiintyessään mediassa. Helsingin Sanomat nimittäin julkaisi laajan artikkelin kohuliikemiehestä vuonna 2015. Jutussa hän kertasi vaiheitaan ja sitä, kuinka selvisi talousrikoksista langetetusta vankeustuomiosta.

merisal

Kiinteistökehittäjä

Liikemies Arto Merisalo, 54, tuli kansallisesti tunnetuksi vuonna 2008 niin sanotun vaalirahakohun myötä (Ylen selvitys aiheesta, klikkaa tästä). Samassa yhteydessä kyseenalaista mainetta kertyi myös Topi Sukarille, joskin Sukarin syytteet jupakasta kaatuivat hovissa vuonna 2013. 
 
Merisalon kohdalla vaalirahoitusta merkittävämpi kupru oli hänen ja liikekumppaniensa bisnekset, jotka ajoivat karille. Konkurssiselvityksiä seurasivat oikeudenkäynnit ja tuomiot.

Vuonna 2012 Merisalo passitettiin suuren mediahuomion saattelemana vankilaan kärsimään kuuden vuoden tuomiota törkeistä talousrikoksista,
runsasta vuotta myöhemmin hovioikeus alensi tuomiota kahdella vuodella. 

Kesällä 2014 Merisalo oli lopullisesti sovittanut rikoksensa, joskin niskassa painoivat miljoonaluokan velat sekä liiketoimintakielto.
Sittemmin matalaa profiilia pitänyt Merisalo on mediatietojen mukaan (Yle MOT) jatkanut töitään kiinteistökehityksen ja konsultoinnin parissa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!