fbq
Uutiset
14.12.2018 15:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Sofia Belorf
Oho, Sofia Belórfilla ei näköjään ole pikkurahasta puutetta - aamupala maksoi saman kuin keskivertokansalaisen viikon ruoat!
Uutiset
14.12.2018 15:15
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Espanjan ökykaupungissa Marbellassa nykyään asuva Sofia Belórf ja hänen liikemiehenä tunnettu puolisonsa Niko joutuivat pulittamaan aamupalasta saman verran kuin "perustallaaja" maksaa viikon ruokaostoksista. 

Lue myös: UMPIRAKASTUNUT SOFIA BELÓRF JULKAISI ENSIMMÄISEN YHTEISKUVAN NIKO-RAKKAANSA KANSSA - HELLÄÄ SUUTELUA: "RAKASTAN JA PALVON SINUA!"

Sofia julkaisi Instagramin Stories-osiossa videoita, joista selvenee, että pariskunta kävi aamupalalla ylellisessä kahvilassa. 

Kohukaunotar otti aamupalakseen munanvalkuaisesta tehdyn munakkaan salaatin kera. Toisella lautasella oli puolestaan graavilohta, joka oli koristeltu pienillä kukilla. Vastapainoa suolaiselle oli tuomassa puolestaan vähärasvainen granola, marjat sekä jogurtti.

Tämän herkullisen ruoan Sofia huuhtoi alas kahvilla, sekä vihermehulla, jossa oli hänen sanojensa mukaan jalopenoja!

Toisella videollaan Sofia ilmoittaa, että pariskunta joutui pulittamaan kahden hengen aamupalasta 80 euroa. Kyseinen hinta on aika suolainen, sillä nimittäin voi saada marketista jopa viikon ruoat, kauppakassin sisällöstä tietenkin riippuen. Marketista ostetuilla perusaineksilla 80 eurolla ruokkisi kuitenkin jo monta suuta!

Tarkkailevien silmien alla

Kuntovalmennuksia kauppaava Sofia on hehkuttanut moneen otteeseen Nikon hoikistunutta ulkomuotoa.Hän on kertonut, että mies on pudottanut heidän tutustuttuaan liki 10 kiloa painoa. Kaunotar on kertonut Instagram Storiesissa, että hänen tarkkailevien silmiensä alla Niko ei ole päässyt käsiksi herkkuihin, ja hän on syönyt Sofian kanssa terveellistä ruokaa.

Sofia Belorf
Sofia esitteli Niko-rakkaansa ensimmäistä kertaa Instagramissaan kuukausi takaperin. Seiska paljasti suhteen lokakuussa koko kansan tietoisuuteen. 

Lue myös: PAPARAZZI ISKI: SOFIA BELÓRF TOI UUDEN RAKKAANSA SUOMEEN - TÄSSÄ ON TUMMA LIIKEMIES NIKO!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »