Katso kuva!

Oho, Piritta Hagman rohkeassa uimapukukuvassa Helsingissä: "Onhan tää nyt aika suomalaista!"

Uutiset | 15.12.2020 17:21

Fysioterapeutti ja vuoden 2003 Miss Suomen 1. perintöprinsessa Piritta Hagman, 41, poseeraa rohkeana uimapuvussaan Helsingissä otetussa kuvassa sosiaalisessa mediassa.

Vilu ei näytä kuvan perusteella häiritsevän, vaikka Instagramin kommenttikentässä ihmeteltiinkin naisen rohkeutta. Piritta itse kirjoitti kuvansa yhteyteen kyseessä olevan varsin perinteinen harrastus.

- Onhan tää nyt aika suomalaista! Luki Instagram-kuvan julkaisussa.

Hashtageiksi eli aihetunnisteiksi kaunotar oli kirjoittanut "talviuinti", "kylmäaltistus", "resilienssi" ja "suomityttö".

Lue myös: Piritta Hagman joutui koronakaranteeniin - raottaa mullistunutta arkeaan: "Lapset mököttävät, ruoka sai rupuiset pisteet ja Niklas osti "väärää" kissanruokaa"

Vuorikiipeilijä-missi Lotta Hintsa, 32, oli myös kommentoinut Pirittan uimapukukuvaa.

- Just parasta! Lotta kirjoitti sydänsilmäisen emojin kera.

Piritta kävikin julkisesti paljastamassa Lotalle, ettei tilanne ollut lähtökohtaisesti täysin helppoa.

- Terkuin vihaan kylmää, Piritta naureskeli vastauksessaan.

Lue myös: TTK-kisan koronan takia keskeyttäneen Niklas Hagmanin ex-puoliso Piritta Hagman julkaisi koskettavan viestin: "Vahvakin voi sortua"

Koskettava kirjoitus koronan keskellä

Pari viikkoa sitten Piritta julkaisi koskettavan kirjoituksen sosiaalisessa mediassa, kun hänen entinen puoliso Niklas Hagman, 41, joutui jättämään Tanssii tähtien kanssa -kisan kesken korona-altistumisensa johdosta.

Kirjoituksessa Piritta avasi myös omia tuntemuksiaan vallitsevasta tilanteesta.

- Kiitos kaikista ystävällisistä viesteistä, joissa on kyselty lasten ja minun vointia. Meillä on onneksi kaikki hyvin. Olimme kokoajan oireettomia ja testeissä negatiivisia. Mutta oli erittäin surullista seurata Niklaksen sairastumista ja huolehtia hänen voinnistaan, kun hän oli eristyksessä lähellä, mutta omassa kodissaan, Piritta kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös: Dramaattinen käänne TTK:ssa - kilpailun ennakkosuosikki Niklas Hagman jättää leikin kesken: "On aika tyhjä olo nyt"

Piritta menetti koronan takia keväällä oman läheisensä.

- Tässä karanteeniaikana on ollut aikaa miettiä. Koronan jälkitaudit ovat oikeasti vaaralliset ja saattavat vaikuttaa koko loppuelämän kulkuun. Olen itse aiheen kanssa todella herkillä ja huomaan pelkojeni nousevan nopeasti. Menetin yhden rakkaan, ulkoisesti täysin terveen ja vahvan ystäväni keväällä koronan alkaessa ja pelko toisen näin vahvan ja terveen menettämisestä on valtava.

- Niklas tietää, että olisimme lasten kanssa tukeneet ihan mitä vain hän olisi päättänyt ja jos hän olisi päättänyt jatkaa, olisin tehnyt kaikki mahdolliset kikkani vahvistaakseni häntä elämäntavoilla ja ravinnolla, mutta me tiedämme, että se ei takaa mitään tämän viruksen kanssa. Vahvakin voi sortua ja kukaan ei tiedä mitä riskitekijöitä pinnan alla on, Piritta mietti.

Lue myös: Me Naiset: Yllätysuutinen! Palaavatko Piritta Hagman ja Niklas Hagman yhteen? - "Onhan se mielessä käynyt"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!