Katso kuvat!

Oho, Pihtari-Jaakko vietti viikonlopun perintöprinsessan kanssa - näin kommentoi Maija Kerisalmi: Olemme tunteneet yli 10 vuotta!

Uutiset | 18.09.2017 15:14

Hottikset-sarjasta Pihtari-Jaakkona tunnetuksi tullut Jaakko Parikka vietti yhteisen viikonlopun vuoden 2013 Miss Suomen ensimmäisen perintöprinsessan Maija Kerisalmen kanssa.

Jaakko innostui julkaisemaan lauantaina Instagramin Stories-osiossa kuvia Maijan Tampereen-asunnolta. Yhdessä kuvista Cheyenne Järviseenkin aiemmin yhdistetty tv-sinkku poseerasi Maijan missinauha ympärillään.

 

Jaakko

 

Jaakko julkaisi myös kuvan missinauhaan kietoutuneesta Maijasta.

 

MaijaSeiska tavoitti Maijan, joka kertoi tuntevansa Jaakon, mutta painotti kaksikon välillä olevan ainoastaan ystävyyttä. He kuuluvat samaan Alias-peliryhmään, joka kokoontui viikonloppuna hänen luonaan.

- Olemme tunteneet toisemme yli 10 vuotta, sillä olemme molemmat kotoisin Nokialta, Maija kommentoi Seiskalle.

Missivuoden jälkeen Maija ajautui otsikoihin värikkään yksityiselämänsä takia. Hän seurusteli pitkään Vain elämää -tähti Jonne Aaronin kanssa.

Pariskunta erosi riitaisissa merkeissä, mutta on setvinyt nyt välinsä mitä ilmeisemmin, sillä he ovat taas Facebook-ystäviä. Hän ei kuitenkaan halua puida välejään Jonneen tai tämän tekemää Vihan sokaisema -kappaletta.

- Asia on kaikin puolin loppuunkäsitelty, Maija totesi hiljattain Seiskalle.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!