Katso kuvat!

Oho! NHL-tähti Patrik Laine kaahasi Tampereen kaduilla 230 000 euron ökyautolla – kuvat!

Uutiset | 04.09.2018 07:28

NHL-tähti Patrik Laine, 20, nähtiin toissa viikolla Tapparan jääharjoituksissa Tampereella.

Patrikin läsnäolo Hakametsässä on huomattu myös hallin ulkopuolella, sillä Patrikin tuliterä BMW M5 -ökyauto on saanut osakseen ihailevia katseita parkkipaikalla. Auto on kaukana tavallisesta Bemarista. 600-hevosvoimainen M5 nimittäin kiihtyy nollasta sataan reilussa kolmessa sekunnissa.

Autopiireissä legendan maineeseen nousseen tuplaturboisen M5:sen voi hankkia omakseen reilulla 230 000 eurolla. Trafin tietojen mukaan Patrik ei kuitenkaan omista autoa, vaan omistajaksi on merkitty BMW Suomi Oy.

Patrik hyppäsi treenien jälkeen Hakametsän hallilla Bemarinsa puikkoihin.
Patrik hyppäsi treenien jälkeen Hakametsän hallilla Bemarinsa puikkoihin.

Lue myös: Kääk! Suomessa lomaileva NHL-tähti Patrik Laine kaahasi öky-Bemarillaan huomiota herättävästi!

Auto murisi ja paukkui

Paparazzi seurasi aitiopaikalta, kun Patrik poistui viime viikon keskiviikkona aamuharjoituksista. Heti oli nähtävissä, että Patrik on erityisen ihastunut autoonsa. Hän ei pysty vastustamaan kiusausta leikkiä suuritehoisella Bemarilla aina tilanteen niin salliessa.

Patrik painoi kaasua heti Hakametsän hallin parkkipaikalla jo siihen malliin, ettei kenellekään jäänyt epäselväksi, kuka oli poistumassa harjoituksista. Pikkukivet lentelivät ja auto jätti suuren pölypilven jälkeensä, kun se suorastaan singahti läpi parkkipaikan.

Bemari ärjyi ja paukkui, kun Patrik kaasutti villisti jäähallilta.
Bemari ärjyi ja paukkui, kun Patrik kaasutti villisti jäähallilta.

Lue myös: Paparazzi iski! NHL-tähti Patrik Laineen omalaatuinen ruokailutyyli herätti huomiota – kuva!

Hallilta Patrik kääntyi Hervannan valtaväylälle, jossa hän otti hetkellisesti Bemarin 4,4-litraisesta V8-moottorista kaiken irti. Auto murisi ja paukkui, kun se katosi horisonttiin.

NHL-tähti ohitti 60-kilometrin nopeusrajoituksesta kertovan liikennemerkin sellaisella vauhdilla, että hän saa olla tyytyväinen, ettei paikalla ollut poliiseja.

Patrikin Bemari näyttää ulospäin varsin vaatimattomalta, mutta pellin alta löytyy 600 hevosvoimaa.
Patrikin Bemari näyttää ulospäin varsin vaatimattomalta, mutta pellin alta löytyy 600 hevosvoimaa.

Lue myös: Kiekkotähti Patrik Laineen liikennekäyttäytyminen äimistyttää: räpläsi kännykkää ajon aikana – kuva!

Jalankulkijat äimistelivät

Tampereen keskustassa Patrikin ajotyyli herätti lisää huomiota. Jalankulkijat katselivat ihmeissään, kun Patrik painoi reippaasti kaasua aina kun latu edessä vähän aukesi. Mies myös ohitteli kanssa-autoilijoita vauhdikkaasti perin omituisissa tilanteissa.

Liikennevaloissa seisoessaan Patrik ei rauhoittunut vaan paineli Bemarin kaasupoljinta siihen malliin, että sai runsaasti huvittuneita katseita osakseen.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!