Hyppää pääsisältöön
Katso video!
love island janne

Oho, Love Island Suomen hissiasentaja on myös räppäri – musiikkivideolla tehdään maastavetoja nahkalegginseissä!

Seiskan tietoon on tullut, että Love Island Suomi -deittipelin 22-vuotias hissiasentaja Janne tunnetaan kaveripiirissään myös riimittelijänä. 

YouTubesta sekä Spotifystä löytyy kappale nimeltään Staga, jossa Jannea nähdään ja kuullaan Pietu-nimisen miehen rinnalla. 

Lue lisää Love Islandista: Ohhoh, Pauliina ja Ville intoutuivat petipuuhiin Love Island Suomessa! "Nyt sillä ihan oikeesti seisoo" - katso video!

 

Musiikkivideo on julkaistu huhtikuussa, ja Seiskan tietojen mukaan se on myös kuvattu alkukevään aikana. Reilu kolmeminuuttisella pätkällä nähdään nuorten miesten lisäksi liuta naisia tekemässä maastavetoja keinonahkalegginseissä ja crop-topeissa. 

love island

Love Island Suomi on kerännyt alkamisensa jälkeen paljon kritiikkiä siitä, ettei ohjelma täysin vastaa sitä,mitä luvattiin. Katsojat odottivat vauhdikkaita juonenkäänteitä ja railakkaita juhlia, mutta toistaiseksi tosi-tv-ohjelma on aiheuttanut lähinnä pettyneiden kommenttien tulvan Twitterissä. Puhumattakaan sarjan katastrofaalisesta alusta, kun ensimmäistä lähetystä ei saatu edes televisioon ajallaan.


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
mtv media

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!