Katso kuva!
Katri Ylander

Oho, Katri Ylander tekee paluun julkisuuteen vuosien tauon jälkeen – tältä hän näyttää nyt!

Uutiset | 27.11.2018 09:27

Vuoden 2005 Idolsista julkisuuteen noussut Katri Ylander tekee paluun musiikkibisnekseen.

Katri on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta jo usean vuoden ajan. Nyt hän julkaisee uuden Sinä pärjäät -singlensä perjantaina (30.11.). Kappale voitti Inspiraationa Juice -kilpailun elokuussa.

- Sinä pärjäät -kappale tipahti syliini sopivalla hetkellä; olin vahvasti miettinyt tulevaisuuttani musiikin ja laulamisen suhteen. Suomen Musiikki Oy:n Kari Hynninen otti minuun yhteyttä tekstiviestillä: ”Mitä kuuluu? Vieläkö haluat laulaa? Minulla voisi olla sopiva kappale sinulle.” Muistan rukoilleeni, että kappale olisi itseäni koskettaa, ja hienon kappaleen kuultuani halusin tarttua tilaisuuteen, Katri kertoo tiedotteessaan.

Katri Ylander

Laulajan uusi single kertoo tarinan vanhempien erosta lapsen näkökulmasta.

- Kappaleessa on samaan aikaan jotain haurasta ja vahvaa. Olen itsekin nähnyt vanhempien eron läheltä hyvin nuorena, joten teksti kolahtaa erittäin vahvasti.

Katri Ylander kilpaili vuoden 2005 Idolsissa, jossa hän sijoittui toiseksi. Hän on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin, Uusi maa, julkaistiin vuonna 2013. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Mansikkamäki, Välitunnilla ja Valehdellaan.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Topi Roos, Suomen Musiikki Oy
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!