Katso kuvat!

Oho! Julkkisjuristi Heikki Lampela yllätettiin kesäisen liikuntaharrastuksen parissa – kuvat!

Uutiset | 01.07.2018 14:14

Julkkisjuristi Heikki Lampela, 57, on bongattu toistuvasti vauhdikkailta lenkeiltä Helsingin Ullanlinnasta. Silminnäkijöiden mukaan Heikkiä harvemmin näkee puistoissa, sillä juristi tykkää juoksennella jalkakäytävillä.

– Eräänä päivänä Heikki juoksi lenkkinsä aikana ainakin kolme kertaa Pontus-ravintolan terassin ohi. R-kioskin edessä hän innostui venyttelemään. Hän on todellinen citylenkkeilijä, Seiskalle tuumataan.

 

Heikki vetelee näyttäviä hikilenkkejä Marimekon raitapaidassa.
Heikki vetelee näyttäviä hikilenkkejä Marimekon raitapaidassa.

 

Lue myös: Mitä ihmettä?! Kohujuristi Heikki Lampelasta tuli remonttireiska! Kuvat!

– Pyrin siihen, että juoksen joka päivä lenkin. Kotona lisäksi venyttelen ja voimistelen. Urheilusta tulee tosi energiseksi, ja olen ollut todella hyvässä työkunnossa, Heikki kehuu.

Lampela kertoo lisäksi, ettei aktiivisesta sporttailusta huolimatta ole valitettavasti vielä päässyt nuuskasta eroon. Hanna Kärpäsen kanssa seurustellut mies ei halua avata parisuhdestatustaan.

– En kommentoi. Jos oltaisiin Amerikassa, niin parisuhdeasioista puhuminen olisi normaalia, mutta täällä sinua pidetään hulluna, Heikki sanoo.

 

Lampela innostui tekemään venyttelyjä R-kioskin edustalla Etelä-Helsingissä.
Lampela innostui tekemään venyttelyjä R-kioskin edustalla Etelä-Helsingissä.

 

Lue myös: Julkkisjuristi Heikki Lampela jätti luksuskotinsa: tulot romahtivat - muutti vuokrayksiöön!

Lampela tekee edelleen aktiivisesti juristin töitä, vaikka toissa torstaina (14.6.) ilmestyneessä Seiskassa häntä nimitettiinkin virheellisesti ex-juristiksi. Heikki on tosin laajentanut rakennusbisnekseen. Hänen perustamansa Pintakäsittely Lampela Oy keskittyy kerrostalojen julkisivusaneeraukseen.

Lue myös: Julkkisjuristi Heikki Lampela mussutti lounasta kadulla – kuva!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!